Kultura

Nacionalni info dani i u zadru

EU program Interreg vrijedan 78 milijuna eura otvoren i za audiovizualne projekte

EU program Interreg vrijedan 78 milijuna eura otvoren i za audiovizualne projekte

Nacionalni info dani o programu prekogranične suradnje između Hrvatske i Italije u razdoblju 2014-2020 održavaju se sa svrhom upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Nacionalni info dani održat će se od 19. do 21. travnja u Pločama, Zadru i Karlovcu

Između ostalih prijaviti se mogu i audiovizualni projekti koji su povezani s ciljevima programa Interreg, a sve ostale detalje o programu potražite na ovoj poveznici

Prvi set poziva za dostavu projektnih prijedloga predviđa iznos od 78 milijuna eura Europskog fonda za regionalni razvoj koji je stavljen na raspolaganje javnim i privatnim organizacijama te institucijama za provedbu projektnih aktivnosti koje pridonose razvoju programskog područja koje obuhvaća 8 hrvatskih županija i 25 talijanskih pokrajina.

Nacionalni info dani: 

  • 19. travnja 2017. godine u Pločama, s početkom u 11.00h u POU Ploče, Gračka 2, Ploče, dnevni red možete pogledati ovdje.
  • 20. travnja 2017. godine u Zadru, s početkom u 9.15h u IMPACT Centar, Put stanova bb, Zadar, dnevni red možete pogledati ovdje.
  • 21. travnja 2017. godine u Karlovcu, s početkom u 11.00h u JU AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC, ulica Branka Čavlovića Čavleka 1A, Karlovac, dnevni red možete pogledati ovdje.

Online registraciju za nacionalne info dane, do popunjavanja kapaciteta, moguće je obaviti ovdje


Reci što misliš!