Kultura

gostujuća izložba

Marija Šarić Ban u Vukovaru predstavlja "Tragove sjećanja"

Marija Šarić Ban u Vukovaru predstavlja

Otvorenje izložbe "Tragovi – izgubljena sjećanja" Marije Šarić Ban održat će se u subotu 22. travnja s početkom u 19:30 sati u Hrvatskom domu Vukovar

U sklopu međugradske, međuregionalne i međužupanijske suradnje predstavljamo izložbeno edukacijski projekt TRAGOVI – IZGUBLJENA SJEĆANJA.

Izložba je dosad realizirana u tri dijela u organizaciji Državnog arhiva u Zadru i suradnji s Kazalištem lutaka u Zadru, Narodnim muzejom Zadar i HNK Zadar 2013., 2014. i 2015. u sklopu Dana zadarske županije, pod nazivom Sjećanje na prošlost i buđenje sadašnjosti i Tragovi – izgubljena sjećanja.

Izložbeni ciklus na tu temu završio je izložbom Tragovi – zaboravljena sjećanja u sklopu dana Zadarske županije 2016. Istu godinu cjelovita izložba je prenesena u Muzej Slavonije, Osijek.

Nositelji projekta organiziranjem izložbe u Vukovaru u suradnji s Hrvatskim domom Vukovar predstavljaju ukupnost baštine kulturnih institucija Zadarske županije i Grada Zadra koja pokazuje povijesni kontinuitet u kulturnom, umjetničkom i političkom životu.


Reci što misliš!