Kultura

zadivljen prostorom, dogovara izložbu

Adin Hebib u Zadru: Vraćam se u Kneževu palaču!

Adin Hebib u Zadru: Vraćam se u Kneževu palaču!
nmz

Glasoviti umjetnik Adin Hebib ponovno je posjetio novoobnovljenu Kneževu palaču u ugodnom druženju sa ravnateljicom Narodnog muzeja Zadar Renatom Peroš

U Koncertnoj dvorani Kneževe palače, ne tako davne 2014. godine, svoje umjetničke radove izlagali su Adin i Mia Hebib. Organizator izložbe je bio Narodni muzej Zadar, a na izložbi je bilo izloženo oko 70 slika i crteža iz tri ciklusa Adina Hebiba - „Studija akta", „Stari most" te „Novi aktovi" u kombiniranoj tehnici gvaš.

Uz Adina Hebiba njegova kćerka Mia, predstavljala je novi dizajnerski unikatni nakit. U isto to vrijeme, premijer Plenković je posjetio Kneževu palaču i održao press konferenciju, sa Hebibovim umjetničkim djelima u pozadini, povodom predstavljanja kandidata za Europarlament.

Danas, Adin Hebib ponovno je posjetio novoobnovljenu Kneževu palaču u ugodnom druženju sa ravnateljicom Narodnog muzeja Zadar Renatom Peroš. Gospodin Hebib ostao je oduševljen viđenim, te je čestitao ravnateljici Narodnog muzeja Zadar Renati Peroš na njenom trudu i zalaganju za kulturu u gradu Zadru.
Nakon posjeta Kneževoj palači, posjetili su i Gradsku ložu, izložbeni paviljon Narodnog muzeja Zadar, te dogovorili daljnju suradnju u loži za jesen.


Reci što misliš!