Kultura

ulaznice od danas u prodaji

"Nije bila peta, bila je deveta" na otvorenju Zadarskog kazališnog ljeta

VIDEO: U petak, 30. lipnja započinje 23. Zadarsko kazališnog ljeto s hit komedijom Alda Nicolaja, "Nije bila peta, bila je deveta", Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21 sat.

Režiju potpisuje Damir Mađarić. Igraju: Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt.

Zadarska publika upoznala se s ovim šarmantnim djelom u lipnju 2009. na 15. Zadarskom kazališnom ljetu u produkciji zadarskog HNK kada se mogla uvjeriti u autorov naglašeni smisao za crni humor i paradoksalne situacije.

(Fotografija s izvedbe komedije iz 2009. godine)

U komediji  apsurda, s jednim iznenađujućim zapletom, intrigantnim podtekstovima i punim izvrsnih dijaloga, progovara se o  fatalnom susretu na plaži na duhovit, zabavan i pomalo nadrealan način

Kako Mila Elegović utjelovljuje moćnu Evu u komediji koja se naslovom referira na slavne Beethovenove simfonije, pogledajte na zagrijavanju vrućeg programa ovogodišnjeg  Zadarskog kazališnog ljeta.

Na otvorenju pogledajte izložbu kostimografije iz predstave HNK Zadar, NIJE BILA PETA, BILA JE DEVETA (premijerno izvedena u lipnju 2009.), kostimografkinje Marije Šarić Ban.

Od danas ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar  od 11 do 13 sati i od 19 do 21 sat. 

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.


Reci što misliš!