Kultura

subota, 22. srpnja u 21.30 sati

Predstava "Zaboravi Hollywood" Teatra Gavran na Olipskom ljetnom festivalu

Predstava
Igor Soban/PIXSELL

Ovogodišnje izdanje Olipskog ljetnog festivala obiluje izvrsnim koncertima i predstavama za sve generacije publike koja u velikom broju posjećuje sva festivalska događanja na ovom mirnom otoku zadarskog arhipelaga.

Nakon izuzetnih  koncertnih nastupa klape  Hrvatske ratne mornarice ‘Sv. Juraj’ i orkestra HRM s gostima te Vladimira Kočiša-Zeca & The Band-a, potom izvedbi predstava Instrukcija i Život je čudo koji su oduševili olipsku publiku, na redu je još jedna hit predstava  u  programu Olipskog ljetnog festivala.

Naime, u subotu 22. srpnja u goste dolazi Teatar Gavran s predstavom Zaboravi Hollywood. Odlična komedija Mire Gavrana, u režiji Miroslava Međimorca, na rasporedu je od 21.30 sati, a na festivalskoj pozornici  igraju Željko Königsknecht (Gabrijel) i  Jakov Gavran (Matej).   

Producentica predstave je Mladena Gavran. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac.

Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju. Predstava traje 1 sat i 20 minuta.

Organizatori ovog  ljetnog  kulturno-zabavnog programa  za Olibljane i njihove goste  su Udruga OLIB i Kazališna družina Bastien. Produkcijska podrška projekta je kreativna platforma  Organizam. Olipski ljetni festival traje do 12. kolovoza, a ulaz na sva festivalska događanja je slobodan. Dobrodošli.

Više informacija:

https://web.facebook.com/Olipski.Ljetni.Festival

https://hr-hr.facebook.com/kazalisnadruzina.bastien

https://www.facebook.com/people/Udruga-Olib-Olib

https://hr-hr.facebook.com/Organizam.IA

https://www.teatar-gavran.hr/predstave/hollywood


Reci što misliš!