Kultura

utorak, 25. srpnja u 21 sat

Premijera predstave "U zemlji čuda" Dragon teatra prebačena za sutra zbog najavljene nepovoljne vremenske prognoze

Premijera predstave

Zbog najavljene Nevere, igranje predstave U Zemlji čudesa odgađa se za sutra 25. srpnja 2017. u 21 sat na Mulu u Petrčanima. Dragon teatar i Turistička zajednica Grada Zadra pozivaju na premijeru predstave "U zemlji čuda" koja će se održati u ponedjeljak, 24. srpnja 2017. na mulu u Petrčanima s početkom u 21 sat.

Dragon teatar i Turistička zajednica Grada Zadra pozivaju na premijeru predstave "U zemlji čuda" koja će se održati u utorak, 25. srpnja 2017. na mulu u Petrčanima s početkom u 21 sat.

- Nakon premijere, koju već drugu godinu za redom ostvarujemo u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zadra, započinjemo svoju osmu ljetnu turneju po Zadarskoj okolici. Naš cilj je udahnuti kazališni duh najmlađima u najudaljenijim mjestima Zadarske županije.

Ove godine inspirirani smo opusom Lewisa Carrolla i njegovim jedinstvenim likovima. S radošću predstavljamo autorske radove lutkarice Iskre Jovanović, studentice druge godine Kazališnog oblikovanja iz Osijeka i naše stalne suradnice Anite Gorete koja se u ovom projektu i sama okušala kao lutkarica. Zahvaljujemo svima koju su nas podržali u realizaciji predstave, poručuju iz Teatra Dragon..


Reci što misliš!

 Izdvojeno