Kultura

u sklopu XX Festivala dalmatinske šansone

Tvrđava Barone zablistala u još većem sjaju na gala koncertu Tommi Mischell

Tvrđava Barone zablistala u još većem sjaju na gala koncertu Tommi Mischell

Na veličanstvenoj tvrđavi Barone u Šibeniku, u sklopu XX Festivala dalmatinske šansone, Tommi Michell sinoć je održala gala koncertnu promociju svog novog albuma "Vrime je..."

Naša svestrana umjetnica s američkom adresom niti jedan detalj svoje večeri nije prepustila slučaju pa je tako malo tko mogao ostati ravnodušan na čarobni ugođaj kojim je počastila svoje uzvanike.

U publiku se ušuljala tiho, dijeleći im trogirski specijalitet rafijole, a potom, popevši se na pozornicu, zasjala kao prava diva i pokazala svoje zavidne glasovne mogućnosti koje su oduševile i one manje poznavatelje njenog glazbenog umijeća.

Veliki orkestar sačinjen od vrhunskih domaćih i američkih glazbenika predvodio je svjetski poznati producent, glazbenik, aranžer i dobitnika Grammya Allan Slutsky. Stvorivši čarobnu atmosferu, publici su predstavili skladbe s upravo objavljenog albuma "Vrime je...."  u izdanju Croatia records ali i djelić projekta s kojim je u SAD-u Tommi Mischell bila nominirana za Grammya u čak 7 kategorija.

Sjajnoj atmosferi pridonijeli su i gosti večeri ženska klapa "Skradinke" , te mladi dubrovački tenor svjetskog glasa Stijepo Gleđ Markos.

Bila je to promocija za pamćenje u kojoj se uživali baš svi uzvanici a svojim dolaskom Tommi su podržali i kolege glazbenici.


Reci što misliš!