Kultura

izlažu članovi hdlu-a

Izložba fotografija međunarodnog natječaja "Otok i more"

Izložba fotografija međunarodnog natječaja

Foto-klub Kornat iz Kukljice u četvrtak, 28. rujna u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar organizira izložbu radova s 22. međunarodnog natječaja "Otok i more".

Na natječaju su prihvaćena 254 rada autora iz 13 zemalja, a ocjenjivački sud glavnu nagradu dodijelio je Biljani Knebl, članici Fotokluba Zagreb. Biljana Knebl bavi se fotografijom od srednjoškolskih dana. Radni vijek provela je u više izdavačkih kuća u kojima je radila poslove grafičkog dizajna, ilustriranja knjiga, školskih udžbenika, priručnika, pripreme za tisak raznih publikacija te koristila svoje fotografije u dizajnu knjiga, plakata i promotivnih tiskovina. Svoje likovne radove izlagala je samostalno i skupno na više od 20 izložbi. Članica je HDLU-a.

Do sada joj je 290 fotografija primljeno 600 puta na natječajne izložbe u Hrvatskoj i inozemstvu. Za svoj dosadašnji rad primila je niz nagrada i priznanja. Nositelj je počasnog zvanja umjetnika EFIAP-a, Međunarodne federacije fotografskih umjetnosti. Do sada je imala 18 samostalnih izložbi fotografija.
Podsjećamo da je do 17. listopada 2017. otvoren međunarodni natječaj za 4. izložbu likovnih vjerskih motiva, također u organizaciji Foto-kluba Kornat iz Kukljice. Opširnije o natječaju na mrežnoj stranici Foto-kluba Kornat, pišu Naši Školji.


Reci što misliš!