Kultura

početak hrvatske turneje

Večeras hit komedija "Sjajni momci" u Krešinom domu

Večeras hit komedija

Trenutačno najveći regionalni scenski spektakl, predstava “Sjajni momci” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” - Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića svoju veliku hrvatsku turneju započinje večeras u 20 sati u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića.

Predstava "Sjajni momci” je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije.

Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Predstava je nastala prema The Sunshine Boys,  drami Neila Simona koja je praizvedena na Broadwayju 1972. te kasnije s adaptirana za film i televiziju.

“Nakon deset godina zajedničkoga rada nas trojica postali smo više od prijatelja, praktično tri brata, i stoga smo htjeli napraviti predstavu koja neće biti ´tezga´, koju nećemo raditi zbog para, već u kojoj ćemo se mi igrati i zabaviti. Predstava je priča o glumačkom poslu, glumačkim mukama i nesrećama, o vražjem glumačkom egu”, kazao je Mustafa Nadarević.

Ulaznice su u prodaji preko sustava www.ticketshop.hr i na blagajni SC Višnjik.

CIJENE ULAZNICA:
VIP PARTER  (numerirano)      – 200 kn
PARTER  (slobodno sjedenje)    -  140kn
VIP TELESKOP SREDINA  (numerirano)   - 160kn
TELESKOP LIJEVO  (slobodno sjedenje)     - 120kn
TELESKOP DESNO  (slobodno sjedenje)     - 120 kn
TRIBINE  (slobodno sjedenje)     - 100kn


Reci što misliš!