Lifestyle

Kraj bajke

Najbolji modni trenutci Angeline Jolie i Brada Pitta

Najbolji modni trenutci Angeline Jolie i Brada Pitta

Angelina Jolie i Brad Pitt oduvijek su miljenici Hollywooda, a oboje toliko zgodni da su zajedno mogli odjenuti bilo kakve krpice i opet dobro izgledati. Njihova pojava na važnijim događanjima, premijerama i crvenom tepihu zato nikada nije mogla proći neopaženo.

Angelinina ljepota uz zgodnog slavnog glumca samo je nadopunjavala sliku idealnog para i stila života o kakvom mnogi sanjaju pa su zato i razočarani što je njihovoj bajci došao kraj.

Pomalo mistična Angelina oduvijek je voljela tamne boje, a i s Bradom je za mnogobrojne premijere često birala crno. Elegantni je glumac često nosio odijela, najčešće kada je Angie birala couture haljine u kojima je oduzimala dah pa ju je na taj način stilski pratio u glamuroznim šetnjama na crvenom tepihu.

Kad bi pak ona nosila otkačeni styling poput uske kožne haljine, i on bi se prilagodio odbacivši odijelo. I njihov dan vjenčanja bio je modno poseban prije dvije godine jer je mladenka imala Versaceov veo oslikan crtežima njihove djece.

Što je točno presudilo njihovu bračnom krahu, možda se nikada neće točno saznati, ali sigurno je da će Hollywood još dugo čekati na tako zgodan i elegantan par kao što u bili Angelina i Brad. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.