Lifestyle

Ljubav & seks

Recept za dostojanstven prekid

Recept za dostojanstven prekid

Kad je prekid u pitanju, velik broj žena samo želi vikati, lupati i udarati, uz pauzu za plakanje, naravno. Prekidi iz nas najčešće izvlače ono najgore, a jednom kad prođe sva drama, osjećamo se glupo jer znamo da je sve moglo proći s puno više dostojanstva. Ovo je recept za dostojanstveno preživljavanje prekida.

 

Smiri se

Znamo da je lako reći, a teže učiniti, ali kad osjetiš da te hvata napadaj divljanja i strastvenog proživljavanja prekida, duboko udahni i razmisli koliko ima smisla ludovati. Tebi će to biti trenutni ispušni ventil, a njemu će samo podići ego.

Pazi na društvene mreže

Facebook nakon prekida mora izgledati kao Facebook bilo kojeg drugog dana. Vrijeđanje bivšeg na statusima i objavljivanje tužnih pjesama su stvari koje bi vjerojatno najradije radila, ali puno je bolje ostati normalna osoba.

Nemoj ga unfriendati

Uklanjanje s liste prijatelja može djelovati kao super potez, ali to će mu opet nepotrebno podignuti ego. Ako želiš zadržati dostojanstvo, radije samo sakrij njegove objave i pravi se da si zaboravila da ga trebaš maknuti. Naravno, ako te prevario, slobodno ga obriši.

Ponašaj se normalno

Kad ga sretneš, a to je neizbježno, nemoj se ponašati kao cura koja upravo prolazi kroz prekid. To znači dvije stvari - prvo, nemoj se ponašati ljutito i dati mu do znanja da si ogorčena zbog prekida i drugo, nemoj ići u drugu krajnost i glumiti da si super i da ti je život apsolutno fenomenalan. Samo budi normalna i ponašaj se kao da je sve u redu. Vremena za plakanje ima poslije, kad mu izađeš iz vidnog polja.

Pažljivo s njegovom novom curom

Naravno da ju ne podnosiš i naravno da ju tvoje frendice ne podnose ali na van sve treba djelovati... dostojanstveno. Nemoj se prema njoj ponašati kao da ste najbolje frendice jer je to sasvim prozirno, ali uzmi u obzir da nova cura najčešće nije kriva za prekid. Ako i je kriva, zadrži dostojanstvo, osjećat ćeš se bolje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.