Lifestyle

Njega

U Zagrebu otvoren "Brow bar"

U Zagrebu otvoren

Trend lijepo dotjeranih, punih obrva ne izlazi iz mode, zahvaljujući slavnim ljepoticama kao što su Cara Delevingne, Kylie Jenner, Barbara Palvin i druge.

Žene i djevojke koje žive u Zagrebu sada su dobile odličnu beauty destinaciju u centru Zagreba, u kojoj se mogu opustiti u predivnom ružičastom interijeru i uživati u profesionalnom uređivanju obrva.

 

Riječ je o prvom hrvatskom Brow Baru specijaliziranom za njegu, čupanje i oblikovanje obrva s koncem, drevnom metodom koja potječe iz Indije, a koji je otvorila Manuela Picard.

"Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodom – vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti. Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje upravo u Brow Bar-u stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu.", poručuju iz Brow Bara.

Ovakav način njege obrva uklanja obrve čistom i preciznom linijom te ih je zbog toga brže i jednostavnije oblikovati. Osim obrva ovim načinom uklanjaju se dlačice na nadusnicama, bradi i licu, a njegova prednost je što se dlačice uklanjaju iz korijena. Ova metoda radi se s posebnim koncem od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski učinak. Prilikom tretmana ne koriste se nikakvi drugi proizvodi stoga je nakon tretmana koža nježnija i glađa.

 Manuela Picard – lider je thearding metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njenu ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienne Miller, Christine Bleakley,  Andree Corr, Lilly Cole...

Manuela i njen tim Manuela Picard Beauty svakako već godinama uspješno se brinu o obrvama brojnih zadovoljnih žena, a to potvrđuje brojka od 2.000 uređenih obrva svaki mjesec.

Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, make up kao i depilaciju cijelog tijela.

"Brow Bar je zamišljen kao Walk In usluga za grooming tj. uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima sa užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed. Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled.U Brow Baru nudimo i bojanje obrva i Microblading (kod nas popularno Japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni make up koji traje 1- 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili previše dugotrajnog čupanja.", izjavila je Manuela.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.