Lifestyle

Imaš li ih?

Znakovi da si ovisna o kontroli

Znakovi da si ovisna o kontroli

Kad čuješ da je neka žena control freak, vjerojatno znaš da to ne znači ništa dobro.

Problem je u tome što veliki broj takvih žena nema pojma da to rade, a oni koji bi im to trebali reći jednostavno šute i o tome im pričaju iza leđa. Ovo su znakovi da si totalno ovisna o kontroliranju drugih.

Prekidaš druge ljude usred rečenice

Nije bitno što netko želi reći, bitno je da ti u bilo kojem trenutku možeš pokazati da si glavna u razgovoru. Tebi se to ne čini kao da prekidaš ljude, samo misliš da u tom trenutku imaš nešto bolje za reći od osobe koja priča.

Moraš biti vođa

U svakoj situaciji želiš voditi glavnu riječ, čak i kada se radi o situaciji u kojoj to ne bi trebala. Tvoje je mišljenje da je bolje da stvari obaviš sama jer će drugi napraviti lošiji posao, a mišljenje svih ostalih da si jednostavno ovisna o kontroli.

Izbor je uvijek tvoj

Bilo da je riječ o filmu koji ćete gledati, mjestu na kojem ćete provesti godišnji ili seksualnoj pozi, tvoj izbor je uvijek jedini izbor i nisi spremna na kompromis.

Uzimaš mu mobitel

Sadržaj mobitela tvog dečka je sigurno jako primamljiv, ali to ne znači da ga smiješ špijunirati. Njegov mobitel je njegov mobitel, tvoj mobitel je tvoj, a ako misliš da je sasvim u redu tu i tamo malo pronjuškati po njegovom inboxu, imaš problem.

Emocionalno ucjenjuješ

Kad ne možeš dobiti što želiš na pošten način, koristit ćeš se metodama emocionalne ucjene i pobrinuti se da na kraju stvari ipak budu po tvom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.