Lifestyle

Sex files

Znakovi koji pokazuju da niste "prijatelj s povlasticama"

Znakovi koji pokazuju da niste
screenshot

Kad se priča o povlasticama u prijateljstvu, misli se na seks. To najčešće ne uključuje maženje, držanje za ruku i ponašanje kao da ste u vezi

U filmu izgleda poprilično jednostavno i seksi, no u stvarnosti je prijateljstvo s povlasticama ipak nešto kompliciranija situacija. U takvom je odnosu najvažnije da ste iskreni sami sa sobom, a ako se prepoznajete u ovim stvarima, prijateljstvo s povlasticama definitivno nije za vas.

Lako se zaljubljujete
 
Ako ste jedna od onih žena koje se vrlo lako zaljube i vežu za muškarca, sasvim je jasno da prijateljstvo s povlasticama nije najbolji izbor za vas. Ako uđete u takav odnos, sigurno ćete ostati povrijeđena.
 
Želite puno povlastica
 
Kad se priča o povlasticama u prijateljstvu, misli se na seks. To najčešće ne uključuje maženje, držanje za ruku i ponašanje kao da ste u vezi. Ako to očekujete, bolje je da pronađete nekoga tko je spreman za ozbiljniji odnos.
 
Mislite da će to odvesti u vezu
 
Mnoge žene misle da će ih prijateljstvo s povlasticama približiti vezi s muškarcem s kojim imaju seksualne odnose. To je vrlo rijetko slučaj - takvi odnosi najčešće završavaju kad se muškarac zaljubi, a vrlo se rijetko zaljubi u ženu s kojom je imao prijateljstvo s povlasticama.


Reci što misliš!