Lifestyle

Modni Advent: Oktogon će dobiti dašak glamura

Modni Advent: Oktogon će dobiti dašak glamura

Na svečanom otvorenju uz pjenušac i slastice sudjelovat će 12 hrvatskih dizajnera

VIP otvorenje Modnog adventa će se održati 10. prosinca u 11:30 sati u Oktogonu.

Na svečanom otvorenju uz pjenušac i slastice sudjelovat će 12 hrvatskih dizajnera. Prisutne će pozdraviti i organizatorice Đurđica Vorkapić, Nives Polovina Barun i Sanja Drakulić, nakon čega će početi koncert Marka Tolje.

Zaboravljeni zagrebački prolaz tako će se od 10. do 31. prosinca pretvoriti u modnu ulicu. Oktogon će prvi put dobiti dašak glamura, upravo onakvog kakvog viđamo na najboljim svjetskim revijama. Bit će ovo prilika za sve ljubitelje mode da uživo razgovaraju sa svojim omiljenim dizajnerima.

Tijekom 21 dana modne čarolije, zamirisat će i kuhinja Boudoirki, Đurđice Vorkapić i Nede Makjanić Kunić. Sve pod budnim okom Mate Jankovića. Oni malo manje snalažljivi s kuhačom, primit će se mix pulta. Tako će Dubravko Šimenc i dečki iz Čipki utorcima puštati glazbu. Od 14 sati Oktogon će biti otvoren za javnost, a svi posjetitelji moći će prvog dana otvaranja uživati u koncertu ManGroova.

Svi ljubitelji životinja moći će na subotnjoj dog friendly špici prošetati svoje kućne ljubimce i dogovoriti im dejt upravo u Oktogonu.

Za kraj tjedna, svake nedjelje u Oktogonu će se održavati Business Café Kristine Ercegović, koja će uz kavicu, šampanjac i pokoju pralinu objasniti kakva je to veza između mode i poduzetništva.

Modna adventska priča prvi put u Europi, nikako se ne smije propustiti. Stoga, zavirite, ulaštite svoje modne cipelice i prošećite jednim od najljepših zagrebačkih prolaza.

Svoj dolazak potvrdili su: Indira Levak, Barbara i Lukas Nola, Tatjana Dragović, Kristina Šalinović, Petra Kurtela, Ana Maras, Ivan Herecg, Zvončica Vučković, Katarina Baban, Kristina Krepela, Dubravko Šimenc, Daniela Trbović, Tončica Čeljuska, ravnateljica Umjetničkog paviljona Jasminka Poklečki Stošić, ravnatelj KB Sveti Duh dr. Mladen Bušić, dr. Ivana Nola, preds. HLK dr. Trpimir Goluža, Mladen Bušić, i mnogi drugi. Naravno, događaju će prisustvovati svi spomenuti dizajneri.


Reci što misliš!