Lifestyle

Višnja Knežević zna kako

Zimska D'se:riz kolekcija nakita: Nakit za romantičarke i senzualne zavodnice

Zimska D'se:riz kolekcija nakita: Nakit za romantičarke i senzualne zavodnice
Josip Vukic

Kombinirajući tradicionalne ukrase s modernim medijima kao što su guma i žica, D'se:riz spaja romantičnost i drskost, trendove i tradiciju

Vrijeme je darivanja, a predivne kreacije nakita za vas je pripremio D'se:riz. Za paketiće koje ćete zasigurno poželjeti pod svojim borom zaslužna je dizajnerica Višnja Knežević čija najnovija kolekcija spaja dva potpuno različita stila – romantičan i buntovni, sanjarski i senzualan.

Zimski editorijal D'se:riz nakita Zimski editorijal D'se:riz nakita

Božićne modele odlikuju koralji koji se savršeno isprepliću s crnim perlama nepravilnih oblika i metalnim detaljima poput šibenskih botuna. Kombinirajući tradicionalne ukrase s modernim medijima kao što su guma i žica, D'se:riz spaja romantičnost i drskost, trendove i tradiciju.

'Božićna kolekcija za mene otvara vrata prošlosti kada sam kao dijete čeznutljivo gledala u bakinu kutijicu s nakitom. I upravo sam u njezinom blagu pronašla najnoviju inspiraciju.

Kombinacija crne i crvene boje te koralja uz detalje poput šibenskih botuna bude nostalgiju svojom svrevremenskm ljepotom.' - ističe dizajnerica Višnja Knežević.

No, novogodišnja kolekcija daleko je od starinskog bakinog nakita. Za najluđu noć u godini D'se:riz preporuča glamur i blještavilo.

Odlikuju je ultra  popularni chokeri ukrašeni zlatnim i srebrnim šljokicama, te statement narukvice  prepune sjajnih cirkona.

Zimski editorijal poseban je i po tome što D'se:riz predstavlja svoje novo zaštitno lice, Arletu Vidić.

Nekadašnja Miss Zadarske županije, D'se:riz nakit prezentirala je pred objektivom Josipa Vukića.

'Zaista mi je čast što je Arleta prihvatila suradnju. Njezina ljepota veliča ljepotu mojeg dizajna, a Josip Vukić uhvatio je detalje i duh ovog blagdanskog razdoblja, za mene najljepšeg doba godine.'  - napominje Višnja.

Bilo da ste nepopravljiva romantičarka ili senzualna zavodnica, blagdane provedite u zagrljaju D'se:riza i zablistajte u najnovijim kreacijama!


Reci što misliš!