Lifestyle

Odazovi se na pozive

Kako prestati biti kronično single u novoj godini?

Kako prestati biti kronično single u novoj godini?
Dior

Obožavaš svoje male rutine, idealna večer za tebe znači dekica, knjiga i rani odlazak u krevet a većinu poziva za izlazak odbijaš i čekaš neku bolju priliku?

Ako je jedna od tvojih novogodišnjih odluka izlazak iz single statusa i ako ju donosiš baš svake godine, bez puno uspjeha, očito je da je stvar u tebi. Kronično single cure često ne shvaćaju zašto ne mogu pronaći dečka, a ako si jedna od njih, ovi savjeti bi ti trebali malo razjasniti stvari.
 
Odazovi se na pozive
 
Obožavaš svoje male rutine, idealna večer za tebe znači dekica, knjiga i rani odlazak u krevet a većinu poziva za izlazak odbijaš i čekaš neku bolju priliku? Ne kažemo da je svaki izlazak prilika da upoznaš nekog novog, ali svaki put kad ostaneš doma je prilika da se ne dogodi baš ništa. 
 
Olabavi raspored
 
Ako je tvoj raspored toliko natrpan da jednostavno nemaš vremena ili energije za nove ljude, jasno je da nećeš upoznati nekog novog. Koliko god bila zaposlena, uvijek možeš osloboditi dio dana za stvari koje su ti važne. 
 
Prihvati kompromis
 
Ako si single jer čekaš da se u tvom životu pojavi savršeni frajer iz filmova, ni ove godine nećeš izaći iz kluba single djevojaka. Ne moraš izlaziti s nekim tko je čista suprotnost onome što tražiš, no ponekad je pametno napraviti kompromis i dati šansu nekome tko na prvi pogled nema baš sve što si zamislila.
 


Reci što misliš!