Lifestyle

Ne propustite

1. Salon pjenušavih vina u zagrebačkom hotelu Dubrovnik

1. Salon pjenušavih vina u zagrebačkom hotelu Dubrovnik
Thinkstockphotos

Najavljujemo prvi hrvatski Salon pjenušavih vina u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20.godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.

U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulazimo sa sloganom »Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima«.

U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije »4. Salona penečih vin« u Ljubljani, organiziramo »Salon pjenušavih vina« u Zagrebu. 

1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića. Salon će bit organiziran po istom modelu kao Ljubljanski – okupit će najbolje proizvođače pjenušavih vina, njihove vrhunske pjenušce i brojne ljubitelje pjenušavih vina.

Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program.  Misija jasna - širenje i podizanje razine kulture vina putem edukacije, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje, u dvorani Mažuranić.  


Reci što misliš!