Lifestyle

ona i on

"Mikroprevare" zbog kojih smo često nevjerni partneru

RTL

Svatko granice definira drugačije, ali kad govorimo u kontekstu mikroprevare, mislimo na svaku razmjenu poruka koju nikako ne želiš prijaviti svojoj boljoj polovici

Kao da nam nisu dovoljne one obične prevare, sve se češće spominje i pojam mikroprevara. Mikroprevara nije dovoljno velika da bi se smatrala pravom, no stručnjaci za veze upozoravaju da upravo one mogu dovesti do prekida.

Traženje savjeta samo da bismo pričali s nekim tko nam je zgodan

Zanima te nešto što vrlo lako možeš pronaći na Google-u, ali nekako ti je draže jednostavno poslati poruku frajeru koji se bavi tim područjem a još je i zgodan? Čestitamo, u području si mirkoprevare. To rade i žene i muškarci, a iako se zapravo ništa nije dogodilo, jednim pitanjem možeš jasno razlučiti je li sve baš tako nevino: Hoćeš li to ispričati svojoj boljoj polovici ili ti je draže da ne zna za razgovor koji se dogodio?

Simpatije na društvenim mreža

I to je sasvim normalno, svatko od nas je lagano zatreskan u nekog s kim komuniciramo na društvenim mrežama. Srećom, takve se stvari rijeko ostvaruju izvan virtualnog života, ali svejedno ulaze u domenu mikroprevare.

Interne fore koje nitko drugi ne kuži

Ako imaš osobu s kojom možeš razgovarati u šiframa koje ne kuži baš nitko osim vas dvoje, definitivno stojiš na granici. Normalni prijatelji često nemaju problem s dijeljenjem internih fora, a ako su vaše isključivo za vas dvoje… niste baš obični prijatelji.

Dopisivanje koje prelazi granicu

Svatko granice definira drugačije, ali kad govorimo u kontekstu mikroprevare, mislimo na svaku razmjenu poruka koju nikako ne želiš prijaviti svojoj boljoj polovici. 


Reci što misliš!