Lifestyle

ljubav&sex

Kako se ne ponašati kad se frajer više ne javlja

Kako se ne ponašati kad se frajer više ne javlja
Thinkstock

Ovo su stvari koje nikako ne smiješ raditi ako se frajer prestao javljati, ma koliko jaki poriv imala

Neugodno, ružno, nekulturno - ovo su samo neke od riječi koje opisuju situaciju u kojoj se frajer nakon nekog vremena jednostavno prestane javljati. No, koliko god neugodno, ružno i nekulturno bilo, uvijek je pametnije zadržati dostojanstvo i ponašati se na način zbog kojeg se nećeš sramiti kad sve prođe. Ovo su stvari koje nikako ne smiješ raditi ako se frajer prestao javljati, ma koliko jaki poriv imala.

Slanje duplih poruka
 
Nije ti odgovorio na zadnju poruku pa ćeš mu poslati još jednu da ga podsjetiš? Ako ti je dečko, to je sasvim u redu, no ako frajer s kojim se neobavezno dopisuješ počneš na ovakav način stvarati pritisak, neće ti se više nikad javiti bez grča.
 
Testiranje drugih platformi
 
Nije ti odgovorio na whatsapp pa ćeš mu poslati i SMS? Još ćeš mu se javiti i na Facebook i nabaciti neki komentar ili like, čisto da zna da ga promatraš? Ako ti se frajer prestao javljati, to sigurno nije zato što želi još više komunicirati s tobom.
 
Prozivanje
 
Misliš da je vrijeme da ti objasni zbog čega se povlači i ne planiraš mu dozvoliti da samo tako nestane? Prozivka zbog toga što ti se nije javio samo će zapečatiti njegovu odluku, a tebi može stvoriti reputaciju luđakinje.
 
Obračun na društvenim mrežama
 
Ako želiš zadržati dostojanstvo, ovo je zadnja stvar koju smiješ napraviti. Koliko god bila povrijeđena njegovim ponašanjem, javnim obračunom ćeš samo sebi nanijeti dodatnu štetu. U ovakvim je situacijama bolje glumiti da te njegov nestanak nije previše pogodio - sve ostalo je dizanje njegovog ega i spuštanje tvojeg ugleda.

Reci što misliš!