Lifestyle

tri godine veze

Ella Dvornik: Bivši dečko me fizički zlostavljao

Ella Dvornik: Bivši dečko me fizički zlostavljao
Screenshot

Kći hrvatskog kralja funka, kako su zvali Dina Dvornika, svojim je fanovima odlučila 'otkriti sve tajne', odnosno deset stvari koje nisu znali o njoj. Bilo je lijepih ali i ružnih sjećanja

"Imala sam svakakve dečke. Imala sam dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Taj period u životu mi nije bio drag, iako nisam znala baš što je to točno, jer nitko nije pričao o tome. Imala sam oko 18 godina. Taj dio života me poprilično obilježio jer sam nakon prekida s tim dečkom svaki put kad bi netko napravio neki ubrzan pokret ja bi se prepala i počela plakati. U to su bili uključeni i moji prijatelji koji su nešto kasnije saznali što se događa" govori Ella Dvornik u svom videu.

Kći hrvatskog kralja funka, kako su zvali Dina Dvornika, svojim je fanovima odlučila 'otkriti sve tajne', odnosno deset stvari koje nisu znali o njoj. Pokazala je kako izgleda bez šminke, zašto mrzi svoja stopala, ali i ispričala je bolno iskustvo. Ella u videu dodaje kako fizičko zlostavljanje nije bilo samo u kući. 

"Pred kraj se dogodilo ispred mojih prijatelja. Kada su to vidjeli više nije bilo načina da to sakrivam i prekinula sam tu vezu", ispričala je Dvornik. Dodala je da je godinama poslije toga imala noćne more. 

"Te noćne more događale su mi se i s mojim idućim dečkom koji je jadan morao sve to pretrpjeti samnom. Sada kad je prošlo puno godina od toga, sam nekako prešla preko toga. Više mi nije to neki čimbenik u životu, no svakako me označilo kao osobu. Mogu reći da sam nakon toga bila potpuno drugačija", zaključila je Ella. 

 


Reci što misliš!