Lifestyle

Ne mrze ju baš svi:

Otkiveno je tko će odjenuti Melaniju za inauguraciju

Otkiveno je tko će odjenuti Melaniju za inauguraciju
AP Images

Dva velika dizajnerska imena ipak nisu okrenula leđa Prvoj dami, vezano uz inauguraciju

Buduća Prva dama ipak neće morati online šopingirati u potrazi za haljinom.

Izbor Donalda Trumpa za budućeg američkog predsjednika, izazvao je lavinu negodovanja, kako u SAD-u, tako i u svijetu. Na noge su se digli građani, slavne osobe, ali i poznati modni dizajneri, koji su odmah otkrili kako neće sudjelovati u oblačenju buduće Prve dame, Melanije Trump.

Iako bivša manekenka i s 47 godina izgleda vrlo atraktivno, a i radi se o Prvoj dami, za čiju bi se naklonost dizajneri trebali otimati, omraženost njezinog supruga ipak je veća.
 
Tako se nedavno pod paljbom negativnih komentara našao dizajner Stefano Gabbana, koji je na svom Instagram profilu objavio sliku Melanije u D&G crnoj haljini. Kritičari su ga tada nazvali licemjernim izdajnikom, jer zgodnu Slovenku promovira kao D&G ženu.
 
No, prema posljednjim informacijama, dva velika dizajnerska imena ipak nisu okrenula leđa Prvoj dami, vezano uz inauguraciju, a radi se o Karlu Lagerfeldu i Ralphu Laurenu, koje očito nije previše briga za negativno mišljenje javnosti.

Naime, šuška se kako će upravo netko od njih odjenuti Melaniju za dva dana, a laganu prednost ima Ralph Lauren, jer njegove kreacije Melania nosi i privatno. Za Lagerfelda se ne zna bi li kreacija bila u sklopu njegovog branda ili Chanela ili Fendija.
 
Kako god bilo, čini se kako ipak nisu baš svi u modnom svijetu Melaniji okrenuli leđa.


Reci što misliš!