Lifestyle

Paški zimski karneval

Ove subote Mladen Grdović na Paškom zimskom karnevalu

Ove subote Mladen Grdović na Paškom zimskom karnevalu

Kako vrijeme odmiče, Paški zimski karneval sve se više zagrijava. Ovog tjedna nastavljaju se karnevalska zbivanja u koje se uključuju žitelji Paga - od najmlađih do najstarijih.

Ovog četvrtka nastavlja se stari običaj Ričavac, a u petak će u Domu kulture zasigurno biti puno smijeha na drugoj ovogodišnjoj humorističnoj predstavi Karnevalskog teatra "Morozoki" pod nazivom

"Karnevalski bingo" u kojem će se mnogobrojna publika zabaviti uz aktualne otočke teme prezentirane na humoristični način.

U subotu, 30. siječnja u organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u Kneževom dvoru održava se Dječji karneval s početkom u 17.00 sati.

Ako je suditi po prvom, i ove subote će se veliki broj mališana pod maskama dobro zabaviti uz nagradne igre, paško kolo, ples i pjesmu.

Nakon urnebesnih "Koktelsa" i domaće klape "Sol", prava poslastica ove karnevalske subote svakako su maškarani tanci u II Magazinu soli gdje će se za dobro raspoloženje pobrinuti meštar od fešti Mladen Grdović i grupa "Romantic".

Domaćini očekuju veliki broj posjetitelja, ne samo iz Paga, već iz susjednih otočnih mjesta, Zadra i njegove okolice.

Organizatori ovogodišnjeg karnevala su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga koji još jednom pozivaju sve ljude dobre volje i željne karnevalskog ludovanja da se pridruže i dobro zabave.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.