Lifestyle

Beauty savjet:

Trikovi za dobro prikrivanje podočnjaka

Trikovi za dobro prikrivanje podočnjaka

Koža područja ispod očiju vrlo je osjetljiva i najbrže otkriva našu dob.

Prikriti podočnjake nije lak zadatak, a tankoj i nježnoj koži ispod očiju nimalo ne idu u prilog ni stres, dehidriranost ili manjak sna.

Mnoge cure i žene muči problem neželjenih podočnjaka koje katkad nije lako uspješno zamaskirati.

Patti Dubroff, make-up stručnjakinja koja surađuje s mnogim poznatim ljepoticama poput Charlize Theron, Taylor Swift ili Eve Mendes, otkrila je nekoliko trikova koji mogu pomoći prilikom prikrivanja nepoželjnih podočnjaka.

1. Priprema kože za nanošenje korektora

Koža mora biti dobro hidratizirana kako bi se korektor zadržao na licu. Navečer i ujutro nanesite kremu za okoloočno područje.

2. Podloga

Prvo nanesite malo podloge za područje ispod očiju, a zatim stavite korektor. 'Moj su odabir korektori koji se nanose tankom četkicom jer se tako bolje i preciznije nanesu. Uvijek odaberite nijansu korektora koja nije previše svijetla ili previše tamna - usporedite je s bojom kože na vratu. Također, bitno je da ta nijansa ne odudara od vašeg podtona', savjetuje Dubroff.

3. Posvjetljivači

Highlighteri ili posvjetljivači mogu osvježiti pogled. Zato stavite mrvicu highlightera u kutove oka. Nemojte koristiti sjenila koja su svjetlucava ili daju smrznut efekt. 'Kako ne biste dobili izgled pande, a i kako biste naglasili oči, malo highlightera možete staviti ispod očiju. Ali nemojte pretjerati u tome', kaže Dubroff.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.