Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

"Conture make up" u petak i subotu 23. i 24. kolovoza u Callisti

Prirodno i lijepo u svako doba

Tehnikom "Conture make up" moguće je dugotrajno popraviti male prirodne nepravilnosti ili utjecaj vremena, ali i naglasiti ono što vam se na vama najviše sviđa.

CONTURE MAKE UP Long time liner 10 je godina uzastopno proglašen najboljom trajnom šminkom na svijetu! Pigmentirati se mogu: obrve, oči i usne.

Novo!

Obrve 3d novo!! Japanska metoda!

Ovom tehnikom crtaju se dlačice koje nedostaju, a poslijedice su agresivnog čupanja, nedostatka dlakavosti (alopecija), karcinoma ili terapije zračenjem, opekotina i ožiljaka...

Boju, oblik i intezitet novih obrva odabiremo zajedno. Nakon što se složimo oko budućeg izgleda obrva, započinje se pigmentiranje. Tretman traje 2-3 sata. Ako je potrebno tretman se ponovi za 10 dana.

U cijenu su uračunata dva tretmana. Nakon svakog tretmana klijentica se može odmah vratiti u društveni život. Boja je prvih par dana nešto intenzivnija, a konačni izgled vidi se nakon sedam dana.

Oči

Na očima se radi podcrtavanje očnog kapka i pojačavanje trepavica zbog tankih, rijetkih i (ili) svijetlih trepavica, nedostatka dlake (alopecija) ili zbog želje za naglašavanjem očiju.

Usne

Pigmentiranje usana je tretman koji na lice donosi najveću promjenu. One se pigmentiraju zbog tankih, blijedih, slabo ili nikako vidljivih kontura usana, iskrivljenih usana ili usana s okomitim borama preko kojih "istječe" ruž.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.