Lifestyle

Arsenal Zadar

Festival vjenčanja i ove godine privukao brojne posjetitelje

Festival vjenčanja i ove godine privukao brojne posjetitelje

Glazbenim nastupom Martine Thomas s pjesmom „At last“ stvoreno je predivno ljubavno ozračje, nakon čega je uslijedila modna revija

Jutros, s početkom u 11 sati u klubu Arsenal započeo je 5. po redu Festival vjenčanja. Voditeljica programa, pozdravila je brojne posjetitelje, te zahvalila na suradnji i povjerenju organizatorima, svim sudionicima, medijskim pokroviteljima a posebno partnerima Festivala vjenčanja: Hrvatskoj obrtničkoj komori, Obrtničkoj komori Zadarske županije i Arsenalu.

 

Glazbenim nastupom Martine Thomas s pjesmom „At last" stvoreno je predivno ljubavno ozračje, nakon čega je uslijedila modna revija. Ove godine uz poznate modele Anitu Dujić i Vedranu Linardić , modnu reviju nosile su „obične cure iz susjedstva" koje su posjetitelji ohrabrili pljeskom.

Sudionika Festivala vjenčanja je zbog ograničenosti prostora bilo 52 , kao i lani. Među njima našli su se i izlagači iz Zagreba, Pule i Osijeka. Festival je i ove godine privukao brojne posjetitelje svojom kvalitetom i sadržajem. Naime, imali su prilike vidjeti sve djelatnosti vezane za vjenčanje. Uz predstavnike salona vjenčanica, kozmetičkih i frizerskih salona, fotografa, cvjećara i zlatarni, ove godine pozornost brojnih posjetitelja privukle su dvije prekrasne bijele limuzine parkirane ispred ulaza u Arsenal.

Program se nastavlja poslijepodne u 17 sati kad slijedi frizerski show, nagradna igra Kolo sreće, modna revija svečanih haljina, dodjela nagrada te glazbeni nastup benda Amadeus. Klub Arsenal svoja vrata ostavit će otvorena tijekom cijelog dana tako da svi zainteresirani Zadrani imaju prilike posjetiti Festival vjenčanja, a budući mladenci pronaći nove ideje za najljepši dan u životu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.