Lifestyle

On i ona

Zašto su žene protiv pornića?

Zašto su žene protiv pornića?

Mnoge misle kako svog partnera ne mogu zadovoljiti na pravi način jer njihovo vođenje ljubavi nimalo ne nalikuje onom iz filmova

Mnoge žene imaju konfliktne osjećaje kad se pornići i njihovi partneri nađu u istom kontekstu. No, je li stvar u neprikladnom sadržaju koji može ugroziti tebe i tvoju vezu ili si ipak u pitanju samo ti?

 

Evo što najviše muči žene kada su pornići u pitanju:

Neke smatraju varanjem ako njihov dečko/muž gleda filmove za odrasle. Ljubomora je jedan od faktora koji utječu na neprihvaćanje eksplicitnog sadržaja, zato što, vjerovale ili ne, mnoge od nas uspoređuju svoj izgled s izgledom glavnih glumica te na taj način stvaraju komplekse.

Mnoge misle kako svog partnera ne mogu zadovoljiti na pravi način jer njihovo vođenje ljubavi nimalo ne nalikuje onom iz filmova.

Neke žene porniće smatraju svojevrsnim oblikom ponižavanja i nepoštovanja od strane svojih partnera.

Misle kako će njihove gore polovice prestati gledati porniće kad uđu u vezu.

Sudeći prema svemu navedenom, filmovi za odrasle su najmanji problem u cijeloj ovoj priči.

To što netko voli gledati gola tijela u klinču kako izmjenjuju tjelesne tekućine ne znači da se radi o pervertitu, ne znači da te zbog toga tvoj partner ne cijeni, da mu nisi privlačna i da ga ne zadovoljavaš kao ljubavnica.

To ga samo čini čovjekom koji je željan strasti i uzbuđenja. Što je u tome toliko loše?

Radi se o pukim maštarijama kojima se svi, s vremena na vrijeme, volimo prepustiti. Većina nas je u stanju razlikovati realnost i maštu. Stoga ne brini, jer malo je vjerojatno da će Jenna Jameson izletjeti iz ekrana, skočiti na tvog dragog i raditi mu ono što je maloprije radila nekom sasvim desetom liku.

Cjelokupnu situaciju probaj sagledati iz drugoga kuta. Ne vrti se svijet oko tebe, niti njegovo povremeno gledanje filmova ne utječe na tvoju vezu. Sve je dobro dokle god je situacija pod kontrolom i dokle god se ne pretjeruje u toj mjeri da to stvarno počinje utjecati na vaš seksualni život. Uostalom, ne znači da ti je televizor pokvaren zato što ponekad odeš u kino, zar ne?


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.