Lifestyle

Koje su baš za mene?

Što izbor cipela otkriva o vama?

Što izbor cipela otkriva o vama?

Energične djevojke koje svakodnevno imaju na umu tisuće obaveza odabrati će upravo niske, kožne gležnjače

Ženske cipele već su odavno prestale biti samo funkcionalne već su i nezaobilazan modni dodatak te poseban začin svake modne kombinacije. Seksi, cool, elegantne ili pak profinjene, svake vaše cipele će otkriti i ponešto o vašoj osobnosti.

Visoke platforme su jednostavno nezaobilazne i 'must have' mnogih ženskih ormara. Od vrtoglavo visokih potpetica brojne žene ne odustaju niti kada nastupe hladniji i kišoviti dani. Najčešće ih biraju praktične žene koje se u svakoj modnoj kombinaciji i situaciji žele osjećati potpuno spremnima za svaku priliku te znaju da krive cipele mogu pokvariti cjelokupan dojam. Osim toga platforme su odličan izbor ukoliko želite i 'običnu' kombinaciju malo podići i učiniti elegantnijom.

Gležnjače s punom petom - Ove sezone definitivan hit su gležnjače koje pašu uz sve jesenske i zimske stajlinge, poput traperica i tajica u kombinaciji s tunikama i pletenim vesticama. Gležnjače s punom petom odabrati će kul djevojke, koje ne žele stajling pokvariti tenisicama no nisu niti sklone vrtoglavim potpeticama, a ipak žele biti koji centimetar više te izdužiti figuru.

Ravne visoke čizme - Jesen i zimu gotovo je nemoguće zamisliti bez dobrog para visokih čizama. Svake godine izbor je i više nego šarolik, počevši od boje, materijala pa sve do oblika. Ravne visoke čizme biraju prave urbane djevojke koje uvijek žele biti u trendu no ne žele i zadnji novčić potrošiti na pomodnu krpicu. Savršene su za šetnju gradom te će zasigurno pronaći svoje mjesto u brojnim ženskim ormarima.

Ravne cipele sa špic vrhom - Pokoji sunčani i topliji dan kao stvoren je za balerinke, a dame koje se ne mogu otrgnuti od čarobnih i šarenih osamdesetih neće moći odoljeti onim ravnima sa špic vrhom. Izbor ravnih cipela doista je šarolik, od tigrastog printa, šljokica do najrazličitijih boja i materijala. Cipele sa špic vrhom biraju one djevojke koje ne kriju nostalgiju prema modi osamdesetih godina života te se žele uvijek osjećati udobno.

Gležnjače na petu  - Ovakve cipele odabrat će pripadnice ljepšeg spola koje uvijek idu u korak s modom te prate sve modne trendove. Ukrašene zakovicama, remenčićima te lancima, gležnjače na petu sa špic vrhom dolaze u najrazličitijim bojama, od crne, plave pa sve do crvene, a odlično će pasati na traperice.

Visoke čizme na petu - Klasične visoke čizme na petu odabrat će žene koje vole ženstveni stil, no ne žele patiti zbog mode. Zbog stabilne četvrtaste pete, ove cipele će postići isti učinak kao i štikle no neće otežavati kretanje. Ovi klasični modeli, bili ukrašeni ili posve jednostavni, omiljeni su ženama koje obožavaju nositi elegantne  haljine i suknje, no isto tako i vole pješačiti do posla.

Niske gležnjače - Energične djevojke koje svakodnevno imaju na umu tisuće obaveza odabrati će upravo niske, kožne gležnjače. Pomalo robusne i ukrašene remenima, odlično će pristajati uz razne stajlinge. Djevojke koje sve vole raditi po svome u ovaj tip cipela će se naprosto zaljubiti te ih kombinirati i s minicama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.