Lifestyle

Muška moda

Žene na muškarcima ne vole vidjeti...

Žene na muškarcima ne vole vidjeti...

Evo i popisa koje to odjevne predmete žene jednostavno ne vole i koje bi bilo poželjno izbjegavati.

Duboki V izrez koji pokazuje dlakava prsa

Iako su možda uvjereni da vas njegov nabildani dekolte baca u trans, vi biste ga najradije pokrili dekicom i poslali kući da se posramljen presvuče. Bez obzira imao dlakava ili uredno depilirana prsa, muškarci nikako ne bi smjeli nositi jako otvorene majice. A tek ako ih kombiniraju s teškim lančićima... Modna katastrofa je zajamčena. I ne brinite, mali V izrez je sasvim u redu.

Baggy hlače

Stražnjica mu se otegnula gotovo do poda u preširokim hlačama koje su tako prikladne za 90-e. Evo jednog savjeta. Ukoliko bi željeli da ih itko shvaća ozbiljno, a pogotovo njihova bolja polovica, muškarci baggy hlače trebaju odmah izbaciti iz ormara.

Skinny jeans

Trend je bio i prošao. Recite mu da ga zaboravi. Zar stvarno mogu misliti da izgledaju seksi i muževno u hlačama u kojima jedva hodaju i koje bi bolje stajali vama nego njemu?

Ogrlica od školjki

Ukoliko ste vidjeli preplanulog šarmera koji se u japankama, bermudama i ogrlici od školjki šepuri plažom, znate o čemu pričamo. Ne samo da ima očajan stil, nego da zaostaje za trendovima već deset godina. Loš izbor nakita u svakom slučaju.

Prekratke ljetne hlače nategnute do pupka

Isto vrijedi i za ostale hlače koje natežu iznad struka, a pogotovo za vruće hlačice koje su ovo ljeto furali Modni mačak i zadarski mu konkurent Jadranko. Prekratke hlačice izgledaju seksi na ženama i prejadno na muškarcima. Bez obzira na to koliko dobre noge imali.

Fudbalerka

Iako mislite da je danas nemoguće pronaći muškarca s ovakvom frizurom, uputite se samo u šetnju plažom u špici sezone i ugledat ćete ih raznih oblika i dužina. Što je najgore, oni ih ponosno nose. Muškarci s fudbalerkama obično imaju i očajan stil, a njima bi, osim modnog make-overa, trebao možda i jedan psihološki.

Kupaće gaćice koje izgledaju kao donje rublje

Možda su ponosni jer primjećuju znatiželjne, ali zgrožene ženske poglede. To nije zato što im se dive nego zato jer očekuju da bi svaki tren nešto strašno moglo proviriti iz tih minijaturnih kupaćih gaćica.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.