Lifestyle

Moda

Dramatična crnina Kate Moss i Victorije Beckham

Dramatična crnina Kate Moss i Victorije Beckham

Crna je i u slučaju drugih sudionica gala večere bila glavni izbor

Unatoč njihovim inače vrlo različitim modnim izričajima, dvije najveće britanske modne ikone Kate Moss i Victoria Beckham za crveni tepih dodjele britanskih modnih Oscara odabrale su sličan dramatičan look.

I novopečena dizajnerica i supermodel za dodjelu nagrada British Fashion Awards odjenule su dugačke crne haljine sa šlepom, a kosu podigle visoko. Posh je nosila svilenu haljinu u stilu osamdesetih sa šišmiš-rukavima i naglašenim ramenima, dodatno istaknutima ukrasima od kristalića. Svoju kratku kosu podigla je i skupila u punđu u stilu japanskih gejši. Kate je pak nosila crnu haljinu u stilu plesačica flamenka, s puno volana i dugačkim šlepom. Haljinu od prozirnog materijala ispod kojeg se naziralo njezino tijelo, decentnom je učinila prebacivši crni sako preko nje.

Crna je i u slučaju drugih sudionica gala večere bila glavni izbor. Bond djevojka Olga Kurilenko, supermodel Eva Herzigova, model Daisy Lowe, Pixie Geldof i Twiggy, samo su neke od dama koje su bile u crnini.

Najboljim modelom godine proglašena je Georgia May Jagger, dizajner godine je Christopher Bailey za Burberry, najbolji dizajnerski brend je također Burberry, John Galliano nagrađen je za velik doprinos u modnom dizajnu, a najboljom britanskom modnom kolekcijom proglašena je ona Christophera Kanea.


Reci što misliš!