Lifestyle

Naučite zavoditi

Sedam koraka do fatalne zavodnice

Sedam koraka do fatalne zavodnice

Još od najdavnijih vremena žene su učili kako da postanu zavodnice. Neke su bile prirodno nadarene, a neke su određene vještine trebale učiti

Postoje žene koje su prirodne zavodnice. One točno znaju kako se trebaju ponašati i izgledati da budu neodoljivo privlačne muškom rodu. To su one žene koje su magneti za muškarce. Dobra je vijest da se zavodničke vještine mogu i naučiti

Još od najdavnijih vremena žene su učili kako da postanu zavodnice. Neke su bile prirodno nadarene, a neke su određene vještine trebale učiti.

Zavođenje je umjetnost privlačenja, igranja i iščekivanja. Naglasak je na suptilnim igricama koje muškarci jako vole. Međutim, učenje zavođenja nije lako jer je preduvjet da se najprije dobro osjećate u vlastitoj koži, a za to treba vremena. Ipak, donosimo vam sedam koraka koji će vas povesti na put umijeća zavođenja.

1. Budite opuštene
Nikako nemojte da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti djeluju pomalo očajno i prezahtjevno, a to nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od tih žena, vrijeme je da promijenite način razmišljanja. Idući put kada primijetite zgodnog muškarca pomislite kako će biti baš zanimljivo upoznati ga i naučiti nešto novo od njega. Opuštene i bezbrižne žene zrače upravo tako i zato su muškarcima zanimljivije.

2. Budite žena od glave do pete
Kako biste uspješno zavele muškarca, odijevajte se kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite plesati i činite to zavodljivo. Dodajte svome glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite tajanstvene i jest će vam iz ruke. Muškarci, naime, vole otkrivati stvari, pa će sasvim sigurno htjeti bolje upoznati lijepu i tajanstvenu ženu. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, a vi nemojte biti jedna od njih.

3. Imajte vlastiti stav i pamet
Istina je da će muškarce najprije privući vaš atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu s kojom će moći razgovarati. Žele partnericu koja će ih znati razumjeti. Dakle, važno je i ono što imate u glavi. Održavajte konverzaciju zanimljivom. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite zadržati na duge staze.

4. Flertujte, ali s mjerom
Ako želite flertovati s muškarcem, morate najprije naučiti kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte pretjerivati. Nježni osmijeh, lagano naginjanje glave i smijanje njegovim šalama (ali samo ako su uistinu smješne) bit će dovoljan znak da vas je zainteresirao i da uživate u njegovu društvu. I zapamtite, preglasno hihotanje i pretjerano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a muškarcima to nije privlačno.

5. Zabavljate se i uživajte u životu
Muškarci vole biti u društvu žena koje im znaju skrenuti misli s njihovih problema. Nemojte mu i vi biti problem. Uživajte u životu pa ćete jednostavno isijavati životnu energiju koja je najbolji afrodizijak na svijetu. Da biste to mogle, morate najprije zavoljeti sebe. Prema riječima brojnih muškaraca, nema ništa privlačnije od žene koja voli sebe. Zavoljeti sebe nije lako. To je proces u koji se trebate upustiti svjesne da vam treba vrijeme. Ali to je najveća usluga koju sebi možete napraviti. Učinite to, ne zbog muškaraca, nego zbog sebe. Upoznavanje sebe najuzbudljivije je putovanje na svijetu.

6. Ne brzajte sa seksom
Ovo je područje gdje se treba kretati dva koraka naprijed pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene s osvajanjem, pustite ga da prijeđe dio puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, nemojte odmah prve večeri ići s njim u krevet, bez obzira na to koliko vam je privlačan.

7. Zauzmite se za sebe, ali nemojte biti kraljica drame
Muškarci ne vole žene koje često imaju pretjerane izljeve emocija, stoga oprezno s time. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umjesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane. Recite mu da tu određenu situaciju nećete tolerirati, pogotovo ne od nekoga s kime ste u bliskoj vezi. To mora biti uvjerljivo, što znači da i vi to jasno morate osjećati. Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voljeti, ali voljet ćete onda i vi samu sebe. Ne pristajte na kompromise za koje jasno osjećate da su loši za vas.


Reci što misliš!