Lifestyle

Moda

Destinacija: Plaža!

Destinacija: Plaža!

Bikini, monokini ili trikini s asimetričnim izrezima? U retro stilu, s geometrijskim uzorcima ili u tie-dye stilu?

Ukrašeni volančićima, mašnama, šljokicama, perlicama, dragim kamenjem, kristalima, stakalcima ili detaljima od kože?

Konačno nam je došlo ljeto 2009,a izbor kupaćih kostima je toliko širok da nam se zamalo zavrtilo u glavi!

Pitate se kako odabrati savršen kupaći kostim? Važno je da ste svjesni svojih vrlina, ali i svojih mana. Kod izbora kupaćeg kostima najvažnije je obratiti pozornost na oblik tijela o kojem smo već pisali.

Ako još niste doveli svoje tijelo u formu, uz pomoć malih trikova, lako je sakriti kritične djelove i pokazati ono najbolje. Pitate se koje boje su in ovog ljeta?

To je uvijek pitanje osobnog stila, ali evo nekih savjeta kako bih vam možda olakšali odabir. Boja neba, tirkizna, vodeno zelena, ali i sve druge nijanse plave boje koje podsjećaju na plavetnilo mora i neba, ovog ljeta trebale bi se naći na plažama našeg lijepog Jadrana, na bazenima i u svim drugim vodama diljem svijeta.

Spremne za plovidbu? Na jedrilici ili na luksuznoj jahti, vaš bikini ili jednodjelni retro kupaći kostim mora izgledati savršeno. Boje? Klasični stil mornarica: bijela, crvena i plava, koje naše misle odvode na jedan mondeni odmor i prizore s francuske rivijere.

Ako volite prozračni i svježi izgled, svakako odaberite bijelu boju kupaćeg kostima koja donosi svijetlost tipičnih krajolika grčkih otoka.
Ako ste tip koji voli boje, evo prave eksplozije koja se rasprsnula između cvjetnih uzoraka, grafike šarenih uzoraka koji podsjećaju na biljni i životinjski svijet egzotičnih otoka te na njihove vruće ljetne dane.

Ako ste prava rockerica, odaberite crni kupaći kostim, majice s rock natpisima i zakovice kao savršen uvod u 'groovey' ljeto.

Inspirirajte se sedamdesetima i dopunite look panama šeširom ili mini rokerskim prslučićem. Za ljubiteljice avantura savjetujemo životinjske uzorke, obogaćene tribal detaljima, nakitom od drva ili kamena. Boje? Topli zemljani tonovi, koji klize od svih nijansa pješčanih plaža, preko oker boje, do ciglene boje australske pustinje.

I na kraju, nemojte zaboraviti povesti pratnju na plažu, kaftan ili tuniku, dugu ili kratku, svejedno je!

Više na Moda.hr


Reci što misliš!