Lifestyle

U oblacima

Nevena Rendeli: Istina, trudna sam. I beskrajno sretna!

Nevena Rendeli: Istina, trudna sam. I beskrajno sretna!

Bit će ovo još jedna godina za pamćenje HRT-ove urednice i voditeljice Nevene Rendeli Vejzović

Započela je sretnim vijestima, onima o dolasku prve prinove, 12. veljače započinje voditi nedjeljni mozaično-zabavni show #volimnedjelju, potom će 25. svibnja proslaviti 36. rođendan, 11. lipnja će sa suprugom Makom nazdraviti prvoj godišnjici braka, a u srpnju će, umjesto na neku morsku destinaciju - u rađaonicu

'Istina, trudna sam. I beskrajno sretna. Ušla sam u drugo tromjesečje i još je uvijek prerano da pričam o trudnoći. Mogu sam reći da se osjećam dobro, zapravo odlično, da su trudničke mučnine izostale!' kratko nam je ispričala Nevena Rendeli Vejzović, ne tajeći koliko je sretna i koliko uživa u ovim prvim tjednima trudnoće.

Svoju slatku tajnu nije željela otkriti javnosti, ali lijepe vijesti brzo se šire pa se tako i ova posljednja poput ljetne oluje proširila hodnicima HRT-a. K tomu je i izdajnički zaobljeni trbuščić koji se nazirao ispod crne kožne haljine u kojoj se pojavila prošli petak na 64. Zagrebačkom festivalu bio samo potvrda svih sumnji da će još ove godine imati najljepšu životnu ulogu, onu majčinsku. 

Budući da je prvo tromjesečje najosjetljivije razdoblje trudnoće, Nevena Rendeli vijest je povjerila samo članovima obitelji te kolegama s kojima radi na novoj mozaično-zabavnoj emisiji #volim nedjelju, koja kreće s emitiranjem 12. veljače.

Sa suprugom, direktorom fotografije Makom Vejzovićem kao najljepši poklon za prvu godišnjicu braka dobit će dugo željenu bebu.
Premda se posljednjih godina bavila trčanjem i postigla zavidne uspjehe, zbog trudnoće će se morati odreći omiljene sportske aktivnosti. Radit će dok god bude mogla.

Ljubav Nevene i Maka počela je u ljeto 2015. Upravo je on bio jedan od snimatelja koji je s njom radio njezin prvi dokumentarac. Tijekom tog ljeta zajedno su radili i emisiju 'Šušur' na Hvaru gdje se ljubav dodatno rasplamsala. Poznaju se još iz osnovne škole, kada su pohađali dramsku grupu. Svoju ljubav okrunili su brakom na Kornatima 11. lipnja 2016. godine.
 


Reci što misliš!