Lifestyle

Moda

Bivša cura Marilyna Mansona polugola gricka čokoladicu

Bivša cura Marilyna Mansona polugola gricka čokoladicu

Rachel seksi i gola, polu gola, snima lezbijske i ine erotske scene

Glumica Evan Rachel Wood poznata je kao prava holivudska partijanerica koja je pored razularenog privatnog života vrlo ozbiljna i ambiciozna glumica. Svijet je pamti po vezi s Marilynom Mansonom, ali i filmovima "Thirteen", "The Wrestler", "The Life Before Her Eyes", "Asterix and the Vikings" ili "The Missing". Razlog zbog koje se njezine slike opet razvlače po medijima nije veza ili prekid s Marilynom, niti novi film, već kampanja za jednu talijansku modnu kuću koja je Rachel debelo platila da im bude zaštitno lice.

Ipak, koliko god Rachel bila seksi i gola, polu gola, snimala lezbijske i ine erotske scene, o njoj se uglavnom govori u kontekstu veze s pjevačem kojeg bi se preplašila većina majki. Hodali su od prosinca 2006. godine do kolovoza 2008. Upoznali su se u holivudskom Chateau Marmont hotelu kad se Woodova zapiljila u Marilynov eyeliner.

Svoju su vezu kasnije opisali kao "zdravu i prepunu ljubavi". Manson u slobodno vrijeme slika, a Evan je kroz vlastitu fikciju naslikao dva puta. Krajem prošle godine kad im je veza bila pred raspadom, glumica je rekla kako su se nakratko razdvojili ne bili se više posvetili karijerama. Međutim, to je bilo mazanje očiju, što vlastitih, što javnosti, jer se tih dana veza raspala kao da nikad nije postojala.

Posljednje informacije kažu kako je Evan imala neke veze s Mickeyjem Rourkeom i to otkako su zajedno radili na filmu "Hrvač". No, Evan je u nekoliko navrata demantirala glasine, međutim, mediji i dalje bruje o njihovoj tajnoj vezi. "Ljudi misle da mi hodamo jer smo se tijekom snimanja filma jedno drugome dosta približili. Ali, sve je to u nekako obiteljskom kontekstu. Kad smo zajedno osjećamo se jako ugodno i opušteno, pa nam nije strano niti se zagrliti. Mi smo samo prijatelji", rekla je u jednom intervjuu Evan Rachel Wood koju u privatnom životu zovu Evie.

Kad ne radi bavi se plesom, ima crni pojas u in Tae Kwon Dou, obožava pjevati, plivati, rolati se i jahati. Najbolje prijateljice su joj Mischa Barton, Julia Whelan i Shane West. Kao omiljene glumice uvijek navodi Cate Blanchett, Edwarda Nortona i Ewana McGregora. Strastvena je obožavateljica skupine U2, a Bono Voxa smatra svojim vječnim idolom.


Reci što misliš!