Lifestyle

Moda

Glava pobjednika

Glava pobjednika

Dvojac iz Dolce&Gabbane nam predstavlja zalizanog zavodnika iz pedesetih

Muškarci obožavaju brinuti o svojoj frizuri. Nisu nemarni i zapušteni, kakvima ih smatraju mnoge žene, dok se naslađuju kako je njima život puno jednostavniji, jer nema bojanja, rezanja, stanjivanja i ostalih cjepidlačenja po kosi.

Zamislite kako bi se osjećale da nemate kose ili da ste ju počele gubiti u dvadesetima. Strašna činjenica koju mnogi vole smetnuti s uma. Za one sretnike među nama koji još ne prebrojavaju ispale vlasi na četki, predlažemo trendove za proljeće koji će vašu dragocjenost učiniti još više neodoljivom.

Naši omiljeni dizajneri, poput Paula Smitha i Moschina, predlažu hippy izgled koji podrazumijeva raščupanu kosu, po mogućnosti dužu i nemarno stiliziranu. Opet je dječački izgled na cijeni, rekli bismo složno.

Nismo previše iznenađeni, budući da redovito svakih par godina u nedostatku inspiracije dolazi do vraćanja već recikliranih trendova. Lak za kosu u ruke i eto. Imate nemaran izgled koji odaje dojam da ste se možda pred deset minuta dignuli iz kreveta i krenuli na jutarnju kavicu.

Za razliku od trenda hippy frizura, koje naglašavaju zaigranost i mladost, dvojac iz Dolce&Gabbane nam predstavlja zalizanog zavodnika iz pedesetih koji svojom pojavom šarmira sve oko sebe. Mnogo gela i laka koji naglašava sjaj, formula je kojom dobivate izgled holivudskih glumaca koji predstavljaju sjaj, eleganciju i luksuz.

Na vama je da izaberete koji vam se trend više sviđa ili da jednostavno ostanete svoji. Možda je ipak tako najbolje i najlakše.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!