Lifestyle

Kanadski premijer

On obara žene s nogu: Nakon Ivanke, na njega "pala" i Merkel

On obara žene s nogu: Nakon Ivanke, na njega
AP

Kanadski premijer Justin Trudeau očito je neodoljiv za žene. Zadnja je na njegov šarm pala njemačka kancelarka


Kada ga vide, žene jednostavno ne skidaju pogled s njega
Nakon što je šarmirao Ivanku Trump, na njegove je "čari" pala i Angela Merkel. Justin Trudeau (45), kanadski premijer, gdje se god pojavi "obara žene s nogu". Na njegov šarm pale su i kraljica Elizabeta II., Kate Middleton, glumica Emma Watson...

Trudeau je u petak došao u službeni posjet Njemačkoj, a dočekala ga je njemačka kancelarka. Iako je Merkel inače dosta suzdržana, danas nije krila oduševljenje mladim premijerom. Trudeau je u Njemačku došao u četvrtak kada su on i Merkel bili na privatnoj večeri u hotelu.

Samo se nižu...

Prije nekoliko dana kanadski premijer je bio u posjetu  Washingtonu. Cijelo vrijeme sastanka Ivanka Trump, kći Donalda Trumpa, nije skidala pogled s Kanađanina.

Značajan pogled Trudeau uputila je u rujnu prošle godine Vojvotkinja od Cambridgea koja je bila sa suprugom Williamom u službenom posjetu Kanadi. Emma Watson i kanadski premijer su razgovarali u rujnu 2016. godine.

Britanska glumica, najpoznatija po ulozi Hermione Granger u serijalu Harry Potter, sa zadovoljstvom je slušala što kanadski predsjednik vlade ima za reći o ravnopravnosti spolova.

Prilikom posjete Buckinghamskoj palači u studenom 2015. godine, Trudeau je srdačno dočekan od strane kraljice Elizabete koja nije mogla suzdržati osmijeh. 


Reci što misliš!