Lifestyle

intervju za tportal

Hrvatska manekenka Jasmina Hdagha obožava jogu, nekad vježba sasvim gola

Hrvatska manekenka Jasmina Hdagha obožava jogu, nekad vježba sasvim gola
Instagram/tportal

Jasmina Hdagha, hrvatska manekenka libijskih korijena, nekada je bila jedan od traženijih modela, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu, a danas se bavi jogom s kojom se prvi put susrela u sedmoj godini

Već osam godina njezin je doma u Los Angelesu, a modni svijet zamijenila je jogom čija je danas i učiteljica.

Sretna je u vezi s glazbenim producentom Jimom Kaufmanom, i njihova dva engleska bulldoga, a, ono o čemu su mediji rado pisali, bila je njezina veza s holivudskim glumcem Billyjem Zaneom.

U Zagrebu nije bila od svibnja, te joj, priznaje, najviše nedostaje majka i njezino kuhanje. "Nedostaju mi i sestre, no seke često dođu ovdje pa nadoknadimo sve. Još samo da nagovorim mamu da dođe, i na konju sam. Nedostaje mi grad, ekipa, naši ljudi...ali čovjek se na sve navikne."

Razgovor nije mogao proći, a da se ne dotakne tema modnog svijeta, a pitanje radi li još uvijek i nedostaje li joj to sve, nametnulo se samo od sebe.

"Iskreno, ja nikada nisam odlučila prestati, samo mi to više nije prioritet. Ja još uvijek snimam i radim, samo što se primjerice ovdje ne isplati raditi Fashion Week. Prije nekoliko danas snimala sam kampanju za Coors pivo, a preko direkt bookinga odradim puno reklama".

32-godišnja Jasmina prisjetila se i svog života u Libiji, koje joj i nije ostalo u najljepšem sjećanju. Ipak, kako je rekla, to iskustvo ju je ojačalo.

U Los Angeles se preselila, kaže, kako bi se ostvarila kao glumica. Iako je imala par uloga u nekim filmovima, ono što ju je iznenadilo i šokiralo je da se mnogi castinzi održavaju reda radi te kako je puno važnije imati dobra poznanstva, negoli predispozicije. 

U međuvremenu se intenzivno počela baviti jogom s kojom se prvi put susrela u majčinoj knjizi dok je još bila dijete. Održavala je satove iz joge po cijelom Los Angelesu. Danas se s jogom toliko 'zarazila', da ju vježba na svim mjestima i u bilo koje doba dana ili noći, a često se i snima dok izvodi neke od poza, pa to rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Zbog nekih fotografija na kojima vježba jogu potpuno naga, Jasminu su 'prozvali' neki hrvatski mediji. Ipak, ona kaže kako se nema čega sramiti te kako je sve što se pisalo totalna glupost. "Zašto da se sramim? Čega? Nemam ništa što nikada prije niste vidjeli, što nam je svima Bog dao, samo u različitim oblicima".


Reci što misliš!