Lifestyle

American Express Essentials zna!

Zadar Outdoor Festival među top tri svjetska Open Air festivala

Zadar Outdoor Festival među top tri svjetska Open Air festivala

Zadar Outdoor Festival uvršten je među top tri svjetskih open air festivala, prestižnog American Express Essentials izdanja za Ožujak

Europsko online izdanje uglednog lifestyle & travel magazina American Express Essentials uvrstilo je Zadar Outdoor festival među tri odabrana europska open air festivala koja vrijedi posjetiti u 2017. godini.

American Express Essentials jednom mjesečno iz cijelog svijeta probire i predstavlja najoriginalnije ideje i popularne savjete na temu putovanja i životnog stila. Izdanjem za ožujak, u sažetom pregledu nezaobilaznih svjetskih festivala predstavljen je i  Zadar Outdoor Festival koji će se održati na području Zadarske županije od 27. do 30. travnja 2017. Festival nudi natjecanje u sedam disciplina; jedrenje, trail, plivanje, biciklizam, kajakarenje po moru, trčanje i rafting.

Za popularizaciju predsezone, etablirane zadarske turističke tvrtke i agencije odlučile su svijetu ponuditi, uz sportske aktivnosti i natjecanja, radionice, predavanja, te pregršt dobre hrane i puno zabave. U sklopu festivala održat će se i sajam lokalnih proizvoda koji daje priliku  malim proizvođačima da prezentiraju svoje proizvode svjetskoj klijenteli.

- Festival pod sloganom „Zadar Region – Your Adventure Playground“ je zamišljen kao spoj aktivnog životnog stila i turizma s ciljem turističke promocije regije koja obiluje mnogim vrijednostima i potencijalima. Želja nam je objediniti adventure ponudu i dragulje ovog kraja, rekla je Iva Bencun, direktorica tvrtke Zadar Outdoor.

Da je glas o Donatovom gradu i cijeloj regiji odavno prešao granice Lijepe naše i Europe dokazuju i prijave natjecatelja iz Sjeverne Amerike i Australije… Broj natjecatelja raste iz dana u dan, a organizatori poručuju da se požurite i čim prije pridružite sportašima i rekreativcima iz cijeloga svijeta u najljepšoj igraonici avanturizma. Izazovite ih, probudite u sebi dite zadarsko, prijavite se na Zadar Outdoor i zaigrajte u najlipšoj igraonici avanturizma.


Reci što misliš!