Lifestyle

o odjeći, modi, hrani i načinu života

Sanja Doležal: Nisam ovisna o kupovanju odjeće, najvažnije je da je žena zadovoljna sobom

Sanja Doležal: Nisam ovisna o kupovanju odjeće, najvažnije je da je žena zadovoljna sobom

Nakon što se posvetila zdravom načinu života i potpuno promijenila životne navike, a na kraju se uspješno riješila i viška kilograma, pjevačica Sanja Doležal i voditeljica novog TV showa 'Nikad nije kasno' kojeg možemo pratiti svake nedjelje, otkrila nam je ponešto o svojoj životnoj filozofiji i tajni mladolikog izgleda

Svi hvale vašu vitku figuru. Možete li nam otkriti u čemu je tajna? Kako uspijevate održati liniju? Pretjerate li katkad u slatkišima ili fast foodu?  Što je za vas zdrav način života?

Prije dvije godine krenula sam skidati kile. Nakupilo ih se prilično. Uspjela sam izbacivši ugljikohidrate iz prehrane, dakle puno povrća, mesa i ribe. Nisam ljubitelj slatkog, ali tu i tamo si priuštim ako mi se jede. A ako i pretjeram s nečim što baš i nije preporučljivo, sliedećih dana sam uglavnom na proteinima uz puno vode i sirutke.

Jeste li kad bili na dijetama i što mislite o tome?  Bojite li se starenja?

Cijeli sam život bila na raznim dijetama i to je mislim pogrešan način. Treba promijeniti način prehrane i toga se držati. Ne bojim se starenja, bojim se samo bolesti. Starost ne možemo izbjeći, koliko god se trudili. Voljela bih u starosti biti zdrava koliko god mogu.

Kakav stil preferirate u slobodno vrijeme? U čemu se najbolje osjećate?

U slobodno vrijeme volim traperice, majice i tenisice. Najbolje se osjećam u pidžami.

Danas trendovi u showbizzu nalažu što oskudniju odjeću na pozornici. Što mislite o tome? Sjećate li se nekog stajlinga iz vremena dok ste nastupali koji biste danas rado zaboravili?

Nisam se oskudno na pozornici oblačila ni kada sam bila mlada.  Tko voli nek izvoli. Kada se danas sjetim stajlinga iz osamdesetih, uglavnom se nasmijem, ali to je tada bilo u modi.

Imate li uzor u odijevanju? Tko je po vama najbolje odjevena osoba?

Nikad nisam imala uzor  i ne pratim pretjerano kako se tko oblači. Mislim da kod nas ima jako puno djevojaka i žena koje znaju iskombinirati detalje...to mi se uvijek jako sviđalo.

Što radite sa starom odjećom? Što je najstariji komad odjeće u vašoj garderobi?

Staru odjeću uglavnom darujem, nemam velike ormare, pa je ne mogu čuvati. Najstarije su mi vjerojatno cipele, jer se od njih najteže odvajam.

Što mislite o second hand dućanima? Jeste li kad kupovali u njima?

Drago mi je da kod nas ima sve više takvih dućana, ali nisam u njima kupovala.

Gdje kupujete odjeću kod nas? Jeste li zadovoljni ponudom? Kupujete li putem interneta?

Ne kupujem preko interneta, a odjeću kupujem gdje god mi se nešto svidi. Čini mi se da u Zagrebu ima zaista za svakoga dovoljno.

Čega vam nikad nije dosta u ormaru? Patite li na torbice ili cipele? Jeste li kad nešto kupili i zažalili?

Nikad mi nije dosta donjeg rublja, obožavam ga. Volim i cipele, a od torbi uglavnom nosim jednu ili dvije. Često sam kupovala na brzinu, pa se to nije pokazalo pametno.

Otkrijte nam neki vaš tajni beauty trik? Što je po vama ključno za dobar izgled?

Ne znam beauty trikove. Mislim da je najvažnije da je odjeća čista, a žena sretna i nasmijana.


Reci što misliš!