Lifestyle

OBAVIJENO VELOM TAJNE

Cristiano Ronaldo očekuje blizance

Cristiano Ronaldo očekuje blizance
© Guliver Image/Presse-Agentur Dukas/REX/Shutterstock

U stranim se medijima naveliko šuška da će nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo po drugi puta postati ocem, ali i da se radi o blizancima

The Sun piše kako je veliku vijest o blizancima koje će dobiti Cristiano Ronaldo njima potvrdila osoba bliska slavnom igraču i zvijezdi Real Madrida. Ronaldo blizance ne čeka s djevojkom, manekenkom Georginom Rodriguez, već će ih na svijet donijeti surogat majka.

'Cristiano i ostatak obitelji ne mogu dočekati male prinove. Privatan život uvijek čuva za sebe, ali najbližima je rekao da bebe stižu vrlo brzo', izjavio je izvor blizak slavnome igraču.

Dodao je da nitko ne zna identitet surogat majke, a da se Ronaldo odlučio na ovaj korak jer osjeća kako je došlo vrijeme da Cristiano Jr. dobije braću.

Prva surogat majka, koja je rodila Cristiana Jr.  bila je iz San Diega i Ronaldo joj je platio 10 milijuna eura za šutnju. Nakon što se rode, maleni bliznaci živjet će u vili vrijednoj pet milijuna eura zajedno sa starijim bratom, ocem i njegovom djevojkom Georginom.


Reci što misliš!