Lifestyle

radionice u centru tempero

Kako motivirati dijete za učenje?

Kako motivirati dijete za učenje?

Koliko ste se često našli u situaciji da više vremena provedete na razgovore o učenju s djetetom, nego li Vaše dijete na samo učenje? Je li vam poznato to stalno nagovaranje na pisanje domaćih zadaća, učenje i rješavanje ostalih školskih obaveza?

Ukoliko su Vam ove situacije poznate ili su Vam svakodnevna pojava, dođite na radionicu pod nazivom "Kako motivirati dijete za učenje?" koja je namijenjena roditeljima djece školske dobi.

Cilj radionice je upoznati roditelje s motivacijskim sustavom njihova djeteta te sukladno tome dati im preporuke kako mogu jednostavno i lako motivirati djecu za školske zadatke. 

Kroz konkretne primjere objašnjava se deset tehnika motiviranja, a svi sudionici radionice dobit će nastavne materijale. Voditeljica radionice je Marija Šinković Bečić, prof. koja se posebno bavi razvojem posebnih tehnika i metoda poučavanja. Suautor je priručnika Multisenzoričkog učenja koji je nastao u sklopu projekta financiranom od strane Europskog socijalnog fonda. 

Broj polaznika je ograničen, predbilježbe su do 27. ožujka, a kotizacija je 20 kn.

Centar za poduku Tempero u ponedjeljak 20. ožujka kreće i s novim ciklusom od deset radionica „Učimo učiti“ namijenjenom učenicima osnovnih škola. Predbilježbe su u tijeku.

Sve detaljne informacije možete dobiti u prostorijama centra za poduku Tempero na Bilom brigu, Vukovarska 6A, na www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke ili na 095 389 6929 i 095 804 1181.


Reci što misliš!