Lifestyle

prijave do petka

Škola manekenstva u Pagu i Novalji!

Škola manekenstva u Pagu i Novalji!

Prijavite se na tečaj manekenstva koji će se održati u Pagu i Novalji a koji će voditi poznata zadarska manekenka Silvija Jurin. Upisi se održavaju do 31. ožujka, stoga požurite!

Tečaj je​ prilagođen svim uzrastima,​ a naglasak je na edukaciji i praktičnim elementima: pravilno držanje, hodanje, poziranje, elementi okreta, defile, rad s rekvizitima, koreografije, bonton, styling, backstage, osnove make-up, revije, snimanja, editorial, Book…

Na kraju tečaja održat će se Casting za agenciju Colors Model Management koja lansira najbolje svjetske modele.

Tečaj vodi Silvija Jurin, ​Z​adranka koja se s manekenstvom bavi od svoje 12 godine kada je prvu reviju nosila s tek proslavljenom Korinom Longin i missicom Anicom Martinović​.

​Za svoju matičnu agenciju Colors, sa 16 godina, radila je u Milanu za jednu​ od najjačih talijanskih agencija Why Not​. Razne revije, hair style editoriale, show-room za Dolce & Gabbana...

U Maltu je putovala isključivo radi zajedničke revije poznatih kreatora gdje je nosila kreacije Gianfranco Ferre-a, Jean Paul Gaultier-a i drugih.  U Hrvatskoj, Silvija je nosila sve revije Fashion.hr-a​​ te mnoge druge.

Prijave na email: silvija@idizasrcem.hr ili na mobitel: 099/329.21.42.

 


Reci što misliš!