Lifestyle

odlična ponuda

Otvoren sajam Relax Adria u Opatiji

Otvoren sajam Relax Adria u Opatiji

Danas je u Opatiji svečano otvoren sajam Relax Adria, prvi specijalizirani sajam namijenjen opremanju primarno eksterijera turističkih objekata pred nadolazeću turističku sezonu

Uz dobre želje svim turističkim djelatnicima koji su već krenuli ili tek kreću u novu sezonu, u Opatiji je otvoren sajam Relax Adria, prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša.

Okupljenim turističkim djelatnicama koji su na sajam već prvoga dana stigli ne samo iz Istre i Kvarnera, svoje proizvode i usluge predstavlja više od 60 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Srbije, a mnogi proizvodi upravo ovdje doživljavaju i svoju hrvatsku premijeru.

Sajam Relax Adria će ponuditi i bogat program popratnih događanja. U petak, 31. ožujka od 15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Rijeka održava se Forum obiteljskog smještaja Primorsko - goranske županije.

U subotu, 1. travnja predavanja će započeti u 10.30 sati predstavljanjem Sajma franšiza, a slijede teme o financiranju turističkih projekata putem EU fondova i državnih poticaja, te nove kreditne linije. Posebno će zanimljiva biti predavanja o gradnji i održavanju bazena, produženju sezone uz hidromasažne bazene, te uređenju okoliša. Poslijepodnevni dio predavanja nastavlja se temom vođenja rezervacija, ponudom novih oblika aktivnog odmora kao i tematizacije i specijalizacije turističkih objekata.

Sajam je otvoren do subote, 1. travnja od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.relaxadria.com.

 


Reci što misliš!