Lifestyle

u subotu, 22. travnja

McDonald’s poziva najmlađe Zadrane na obilježavanje Dana planeta Zemlje

McDonald’s poziva najmlađe Zadrane na obilježavanje Dana planeta Zemlje

U sklopu radionice polaznici će sudjelovati u izradi ukrasa od recikliranog materijala i tako naučiti da se od malih nogu može doprinijeti brizi o planetu

Povodom Dana planeta Zemlje diljem svijeta organiziraju se mnoge aktivnosti čiji je cilj podsjetiti nas u kakvom je stanju priroda i što svatko od nas može učiniti kako bismo očuvali sve njezine ljepote.

Kako bi tu poruku prenio i najmlađima, u suradnji s Laboratorijem zabave McDonald’s je u subotu, 22. travnja, od 11 do 13 sati u zadarskom restoranu za najmlađe pripremio kreativnu i zabavnu radionicu.

Najmlađi posjetitelji restorana obilježit će ovaj važan dan sudjelovanjem u interaktivnoj priči te izradom proljetnih ukrasa od recikliranih materijala.

Prije kreativnih radionica posvećenih Danu planeta Zemlje, tete pričalice ispričat će zanimljivu priču o malenom dječaku iz Afrike po imenu Ipamanondas.

Ciklus radionica u restoranima diljem Hrvatske dio je dodatnih sadržaja koje McDonald’s priprema za obitelji, uz poznate proslave rođendane za mališane.


Reci što misliš!