Lifestyle

sjajna prilika

Circo Art poziva Zadrane na radionice na otvorenom!

Circo Art poziva Zadrane na radionice na otvorenom!

Udruga za scensku umjetnost "Circo Art" poziva na radionice na otvorenom za sve uzraste koje će se ovog travnja održati u sklopu projekta "Umjetnost i pedagogija cirkusa u Zadru"

Projekt se sastoji od tri radionice.

Prva radionica se održava u sklopu ekološke akcije "Zelena čistka" na Musapstanu 22. travnja 2017. godine od 13h. Radionicu "Acro Yoga i balans" vodi Alan Tiška, a trebate ponijeti samo prostirke.

Circo Art poziva da se pridružite događanju na Musapstanu ovu subotu!

Druga radionica "Razvijanje ravnoteže - Aerial Circus" održava se dan poslije, 23. travnja (nedjelja) na Kolovarima od 16h, a voditeljica je Xiomara Ratković.

Treća radionica "Aerial Circus" održat će se na istoj lokaciji u petak 28. travnja od 16h, vodit će ju Xiomara Ratković i Tea Kaurinović.

Ponesite vodu, voće i osmijeh!

Kontakt za dodatne informacije o trenutnom projektu i budućim treninzima za odrasle i djecu dostupne su na broj 091/414-5618 (Xiomara) i 095/524-9757 (Tea).

''Pozivamo sve da nam se pridružite u ugodnom cirkuskom druženju i akrobacijama na otvorenom. Sve radionice su besplatne. Projekt podržavaju Upravni odjel za kulturu i šport Grada Zadra te Zadarska županija.

Zainteresirani za Aerial Circus tehnike (svila, trapez, konop i kolut), ujedno Vas obavještavamo o početku treninga za odrasle, utorkom i četvrtkom od 17 do 18h u dvorani Sportske škole Dite zadarsko (Ul. Hrvatskog Sabora 46)'', poručuju iz Circo Arta.

Prvi sat je besplatan.

 


Reci što misliš!