Lifestyle

novi izazovi

321 kuhaj: Gosti kandidatima podijelili veoma dobre ocijene

321 kuhaj: Gosti kandidatima podijelili veoma dobre ocijene

Žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bio je ponosan na natjecatelje koji su u četvrtak navečer prošli iznimno težak zadatak. Uspjeli su unutar 75 minuta pripremiti osamnaest različitih jela prema receptima članova žirija te za to dobiti vrlo visoke ocjene

Šest parova kuhara amatera je u posljednjoj emitiranoj epizodi gastro showa RTL-a uspjelo oduševiti goste svojih malih, improviziranih restorana. Iako su bili oštri u komentarima njihovih delicija, koje su pripremili prema receptima Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Žakline Troskot, ocjene su bile itekako visoke.

U moru osmica, devetki i čak četiri desetke, potkrala se i pokoja šestica i sedmica. Njih su najviše dobile Sanja i Morena, koje su gostima ponudile Špičekov jelovnik:  grašak varivo s noklicama za predjelo, teleći medaljoni s pire krumpirom za glavno jelo te brzi cheesecake kao desert. Najbolje ocjene dobili su Kristijan i Martin, također za Špičekov jelovnik koji su činili ajngemahtec za predjelo, pileća prsa sa špekom i mlincima kao glavno jelo te kolač od jabuke i sira.

„Ovo je bio interesantan dan. Čestitam vam svima, i jednom i drugom timu. Mi (op.a. članovi žirija) smo jako ponosni i zadovoljni kako ste lijepo priveli kraju ovaj dan. Sigurno vam nije bilo lako napraviti predjelo, glavno jelo i desert u tako malo vremena. A uz to, ovo su bili zahtjevni recepti i zahtjevna jela koja traže finesu, koja traže ozbiljnost, pa čak i znanje. Tako da sam strašno ponosan i sretan da ste zadatak svladali do kraja“, kazao je Pažanin na kraju epizode, a s njime su se složili i ostali članovi žirija.

Sljedeći tjedan natjecatelje očekuje novi krug eliminacija. Tko odlazi kući korak do finala? Doznat ćemo već u ponedjeljak, 24. travnja u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.


Reci što misliš!