Lifestyle

najlajkanija

Indonežanka svojom vjenčanicom izazvala mnoge reakcije

Indonežanka svojom vjenčanicom izazvala mnoge reakcije
Instagram/tportal

Mladi indonezijski par za svoj je najposebniji dan u životu odlučio prirediti vjenčanje iz snova. Bajkovita svečanost zahtijevala je i bajkovitu vjenčanicu pa je tako mladenka odabrala čak dvije raskošne haljine, od kojih je jedna izazvala pravi bum na društvenim mrežama

Indonezijska mladenka Intan Azzahra i njezin odabranik Zendhy Zaen u ožujku u ove godine imali su vjenčanje dostojno princa i princeze. Ovakvo ekstravagantno vjenčanje vjerojatno ste viđali samo u bajkama, no iako ovaj indonezijski par nije kraljevske krvi, to ih nije spriječilo da Pepeljuginu priču pretvore u djelo.

Mlada je za svoje bajkovito vjenčanje odabrala bijelu vjenčanicu ukrašenu tisućama bisera, a potom se nakon službenog dijela ceremonije presvukla u crvenu šljokičastu haljinu s perjem. Obje haljine potpisuje talentirani indonezijski dizajner Ivan Gunawan.

Njezina tradicionalna bijela vjenčanica premašila je rekorde na društvenim mrežama i izazvala pravu medijsku senzaciju. Samo na Instagramu haljina je prikupila 200.000 lajkova te je ušla u povijest kao najlajkanija vjenčanica svih vremena.

Balska vjenčanica srcolikog dekoltea i dugih rukava imala je dramatični dugački šlep koji se vukao po podu, a kako bi izgledala poput prave princeze, mlada je svoj vjenčani look upotpunila bisernom krunom i visećim dijamantnim naušnicama.


Reci što misliš!