Lifestyle

zadar outdoor festival

Zadarska regija postaje Igraonica Avanturizma!

Zadarska regija postaje Igraonica Avanturizma!
Dino Stanin/PIXSELL

Sve je spremno za prvi Zadar Outdoor Festival! Svi su pozvani ovaj četvrtak, 27.04.2017. u 20:00 sati u, od juga zaklonjeni prostor Arsenala

Organizatori su protekle godine vrijedno radili na organizaciji i pripremi premijernog izdanja, sportske manifestacije, koja u jedinstvenoj priči spaja sport i turizam, kroz raznolik program namijenjen Zadranima i njihovim gostima.

Osim već najavljenih sportskih disciplina natjecateljskog karaktera, na ulicama Zadra moći ćete isprobati i testirati svoje vještine kretanja u prirodnom okruženju, kroz radionice parkour-a i slackline-a, opustiti se i razgibati kroz vježbe joge, okušati se u veslanju na dasci ( popularni SUP ). 

Inspirativne, zanimljive priče ispričat će vam  zaljubljenici u sport i prirodu, govornici stručni i uspješni u svojim područjima djelovanja, od nutricionizma do najzahtjevnijih triatlonskih natjecanja u svijetu, na koje se, primjerice Đurđica Orepić odvažila tek na pragu pedesetih i pomakla granice ženskog triatlona u Hrvatskoj.

Predstavnici Hrvatske gorske službe spašavanja, svoja će znanja i iskustva s terena prezentirati svim znatiželjnicima, koji u četvrtak u 17:30 budu u Arsenalu.

Sva predavanja su besplatna i svi su dobrodošli.

Okuse regije, od petka do nedjelje, renijet će lokalni OPG-ovi, koji će izlagati od 10 do 21 na prostoru ispred Arheološkog muzeja.

Svaki trud i uspjeh, nagradit će se zabavom svaku večer, tijekom trajanja festivala, kada će biti dodijeljene nagrade najuspješnijima.

Prijave za natjecateljski dio i radionice moguće su putem web stranice www.zadaroutdoor.com još  u srijedu, 25.04.2017. i četvrtak, 26.04.2017. a nakon toga, na info pultu Festivala, koji radi svaki dan.


Reci što misliš!