Lifestyle

pridružite se i vi

Zagreb se i ove natječe u Europskom biciklističkom izazovu!

Zagreb se i ove natječe u Europskom biciklističkom izazovu!

Pod pokroviteljstvom Kraljevine Nizozemske i u sklopu Europskog biciklističkog izazova održat će se Orange Bike Ride -vožnja bicikla središtem Zagreba. Svi građani pozivaju se na sudjelovanje u biciklijadi 6. svibnja u 12 sati

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg rezultata Zagreb se i ove godine od 1. do 31. svibnja natječe u Europskom biciklističkom izazovu sloganom Vozim za Zagreb, vozim za sebe!. Skinite novu besplatnu aplikaciju Naviki i od 1. do 31. svibnja vozite za Zagreb, a biciklirajući skupljajte kilometre i za mlade Zagrepčane!

Dodatnu notu cijelom projektu daje partner Hrvatska poštanska banka koja će za svaki prijeđeni kilometar u sklopu izazova donirati jednu kunu na tekući račun posebnih ambasadora ovogodišnjeg izazova, maturanata koji izlaze iz programa alternativne skrbi Dječjeg doma u Nazorovoj te počinju samostalni život. Europski biciklistički izazov pokrenuo je grad Bologna radi natjecanja europskih gradova u poticanju građana na svakodnevno korištenje bicikla u kretanju gradom.  

Zagreb u znaku bicikliranja – Orange Bike Ride u srcu grada 6. svibnja

Pod pokroviteljstvom Kraljevine Nizozemske i u sklopu Europskog biciklističkog izazova održat će se Orange Bike Ride -vožnja bicikla središtem Zagreba. Svi građani pozivaju se na sudjelovanje u biciklijadi 6. svibnja u 12 sati, ispred Kulturno-informativnog centra u Preradovićevoj ulici. Taj dan ljubitelji biciklizma doći će na svoje jer ih i na Cvjetnom trgu od 10 do 14 sati očekuje bogat program posvećen bicikliranju i namijenjen svim uzrastima. Povedite obitelj, vozimo svi srcem Zagreba! I obucite nešto narančasto! Skinite novu besplatnu aplikaciju Naviki i vozite za Zagreb u Europskom biciklističkom izazovu!

Očekuje se i dolazak brojnih osoba iz javnog života – ambasadora projekta Vozim za Zagreb u sklopu Europskog biciklističkog izazova.

Organizatori pozivaju građanke i građane Zagreba da se uključe u Europski biciklistički izazov 2017., preuzmu aplikaciju NAVIKI od 1. do 31. svibnja, sudjeluju u Europskom biciklističkom izazovu i VOZE za ZAGREB!


Reci što misliš!