Lifestyle

šest milimetara

Josipa Pavičić svoju novu knjigu dovršava u biogradskom hotelu

Josipa Pavičić svoju novu knjigu dovršava u biogradskom hotelu
Tportal/ Iz privatnog albuma

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini trenutno završava novu knjigu, u kojoj je ispisala svoju priču o karcinomu i osobnoj pobjedi nad tom zloćudnom bolesti. Bit će to njezina četvrta knjiga, no različita od prve tri koje su bile chic-lit štivo

Josipa je svoju novu knjigu počela pisati u bolnici dva dana nakon prve operacije. Svoje pisanje voditeljica i spisateljica nazvala je terapijom nakon što se 2015. godine podvrgla dvostrukoj mastektomiji nakon borbe s karcinomom dojke. 

'Pisanjem najbolje znam pokazati sve svoje emocije, sve što mislim, osjećam, ono što doživljavam i što sanjam', izjavila je za Tportal.

U svom novom spisateljskom uratku, kaže, neće biti nimalo trivijalnosti, a ni mašte, budući da je priča posve stvarna, realna. Kako bi u miru napisla posljednje rečenice knjige, povukla se u osamu.


Otišla sam u Biograd u Ilirija resort/hotel Adriatic završiti knjigu 'Šest milimetara' (ispovijest o boli i pobjedi) koju će objaviti izdavačka kuća 'Beletra'. To je moja 'karantena', tjedan dana potpune izolacije i isključenog telefona. Jedina komunikacija bila mi je s urednicom Sandrom Pocrnić Mlakar. A srela sam i ekipu s filma 'General' i Gorana Višnjića, budući da smo odsjeli u istom hotelu. Vratila sam se sa nekoliko kilograma više, zahvaljujući dobroj spizi, i baš mi dobro stoje, otkrila je.

 


Reci što misliš!